Anneler Günü'nü özel kılacak en güzel hediye önerileri!

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasına denk gelen pazar günü kutladığımız Anneler Günü, biricik annelerimizle özel vakitler geçirdiğimiz en değerli günlerden biri. Bu özel günde annenizin yüzünü güldürecek göz alıcı hediyeler almak isterseniz, tavsiyelerimize kulak vermeye hazır olun! İşte, Anneler Günü'nü anlamlı kılacak hediye önerileri...

Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren şefkatli bakışları, parlak gülümsemesi ve güneş gibi ısıtan sevgisiyle hayatımızın anlamı haline gelen annelerimiz, kaç yaşında olursak olalım her zaman ihtiyaç duyduğumuz, özlediğimiz ve sevdiğimiz yegane kişi. Yaşantımızın en değerli anlarının mimarı olan annelerimize kalbimizde çok değer versek de bazen bunu göstermeyi es geçebiliyoruz. Her şeyin en güzelini hak eden annelerimizi ufak ancak düşünülmüş hediyelerle mutlu etmeye ne dersiniz? Kimi zaman hoş bir dekoratif eşya kimi zaman kendisini iyi hissedeceği bir teknolojik aletle kimi zaman da mis gibi kokan kahvesini ya da çayını yudumlayabileceği şık bir fincanla mutluluğu altın tepside sunabilirsiniz. Gelin, Anneler Günü'nde annelerimizin kalbine dokunacak en özel hediye fikirlerine birlikte göz atalım.

Anneler GünüİLİŞKİLİ HABERAnneler Günü'nde gidilecek yerler nerelerdir? Anneler Gününe özel gezi rotaları

ANNELER GÜNÜNDE NE ALINIR? ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL HEDİYE FİKİRLERİ

  • KERAMİKA STACKABLE 2 PARÇA ÇAY FİNCANI SETİ

Hayatınızda en çok güvendiğiniz, tamamen filtresiz olabildiğiniz ve her şeye rağmen yanınızda olacak 'o' kişi kim desek, yanıtınız ne olurdu? Büyük ihtimalle bir çoğunuz için bu kişi annenizden başkası değil... Uzun uzun konuşabildiğiniz annelerinizle sohbetlerinize eşlik edecek harika bir hediye önerisiyle karşınızdayız!

Keramika Stackable Çay fincanı seti

Keramika Stackable Çay fincanı seti

Hayatınızı kolaylaştıran Evidea'dan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Keramika markasına ait Stackable 2 parça çay fincanı seti, karşılıklı enfes çay keyifleri için ideal bir parça niteliğinde. Yeşil rengiyle doğayı ve huzuru temsil eden bu fincan seti, yüksek kaliteli seramik malzemesiyle uzun ömürlü kullanım sunarken; 100 ml hacmiyle çayın tadına doymayı vadediyor.

Bulaşık makinesinde yıkanabilen bu harika sete mutlaka şans vermenizi tavsiye ederiz!

GÜNCEL FİYAT: 109,90 TL

  • APRİLLA AHS-2038 5'İ 1 ARADA HAVA ÜFLEMELİ SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ

Her hali güzel, her hali göz kamaştırıcı olan annelerimizi mutlu etmenin yollarından biri de parlak saçlarına hacim kazandıracak harika bir hediyeden geçiyor.

Aprilla Ahs-2038 5

Aprilla Ahs-2038 5

Hayatınızı kolaylaştıran Evidea'dan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Aprilla markasına ait 5'i 1 Arada Hava Üflemeli Saç Şekillendirici, saç şekillendirme deneyiminizi zirveye taşıyor. Islak saçı tek adımda hızlıca şekillendirme veya düzeltmeyi vadeden ürün 5 farklı kullanım şekli sunuyor.

Parlak Dalgalar ve Harika Hacim İçin Kıvırma Fırçası: Sıradan düzleştiricilerin ve kurutma makinelerinin sınırlamalarından kurtulun! Aprilla AHS-2038, kıvırma fırçası sayesinde saçlarınıza güzel parlak dalgalar kazandırır ve hacim ekler. Artık kusursuz saçlara sahip olmak çok daha kolay!

Kolay Kullanım İçin 360 Derece Dönebilen Kordon: Saç şekillendirme sırasında hareket özgürlüğünüze kavuşun! 360 derece dönebilen kordon, istediğiniz saç stili için kısıtlamalar olmadan hareket etmenize olanak tanır. Karışık kablolarla uğraşmak yerine saçlarınıza odaklanın.

İki Farklı Hız Ayarı: Saçlarınızın ihtiyacına uygun şekilde ayarlanabilir hız seçenekleriyle daha fazla kontrol sizin elinizde! Hızlı bir şekilde saçlarınızı düzeltmek veya daha detaylı bir stil oluşturmak için iki farklı hız seçeneği sunuyoruz.

Soğuk Hava İle Saçlarınızı Koruyun: Saç şekillendirme işlemi sonrasında saçlarınızı korumak ve stilinizi sabitlemek için soğuk hava fonksiyonunu kullanın. Saçlarınızı ısıya maruz bırakmadan, mükemmel görünümü uzun süre muhafaza edin.

360 derece dönebilen kordona sahip olan ürünle hem hacimli hem de göz alıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

GÜNCEL FİYAT: 999,90 TL

  • HMY DESİNG AMANDE SERAMİK ABAJUR

Hayatımızın ışığı annelerimiz için ev yalnızca bir yaşam alanı değil aynı zamanda kişiliğinin yansıması olan bir yuva! Yuvaları güzelleştirmenin yolu ise iddialı aksesuarlardan geçiyor!

Seramik gövdesi ve rafya şapka malzemesiyle ev dekorasyonuna yeni bir bakış açısı kazandıran HMY Design Amande Seramik Abajur, ev ve ev dekorasyonuna dair her şeye kolaylıkla ulaşabileceğiniz Evidea'nın en beğenilen ürünleri arasına adını yazdırıyor.

Rustik ya da bali stil dekorasyonlara çok yakışacak abajurun şapka dahil yüksekliği 37 cm, şapka genişliği ise 24 cm'dir. Max 60 watt ampul kullanımına uygun olan ürünü nemli bez ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

GÜNCEL FİYAT: 699,90 TL

  • FRESH SCARF STRAWBERRY DESEN ŞAL EKRU

Fresh Scarf Strawberry desenli şal

Fresh Scarf Strawberry desenli şal

Doğanın uyanışa geçtiği bahar ve yaz aylarında, çiçek ve meyve desenlerini hem ev dekorasyonunda hem de moda dünyasında sıklıkla görüyoruz. Hayatımızda çiçekler açtıran annelerimizin tarzına da iç açıcı bir dokunuş yapmak isterseniz Fresh Scarf markasına ait Strawberry desenli şal tam da aradığınız ürün! 

4 mevsim kullanıma uygun, ipeksi modal kumaştan üretilen bu eşsiz şal, akışkan ve hafif dokusuyla günlük kullanım için idealdir. 70x190 cm ebatlarındaki şalın farklı renkleri de mevcuttur.

GÜNCEL FİYAT: 400,00 TL

  • YVES SAİNT LAURENT LİBRE PARFÜM

Zarif, canlı ve dinamik bir kokunun anahtarı olan Yves Saint Laurent markasına ait Libre isimli parfüm, mis kokulu annelerimize çok yakışacak muhteşem bir parfüm! Fransızca'da 'Özgür' anlamına gelen Libre, aromatik lavanta ile Fas'tan gelen şehvetli portakal çiçeği arasındaki uyumu gözler önüne seriyor. Üst notalarında mandalina, bergamot, lavantayı barındıran parfüm,  beyaz çay ile birleşince annenizin kalbini çalacak!

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Anneler Günü el yapımı hediye fikirleri! Anneler Günü için ne yapılabilir?Anneler günü ne zaman

İLİŞKİLİ HABER

Anneler Günü el yapımı hediye fikirleri! Anneler Günü için ne yapılabilir?Anneler günü ne zaman
Dünya Anneler Günü için kolay pasta tarifleri! Anneler Günü için bu lezzeti denemelisiniz!

İLİŞKİLİ HABER

Dünya Anneler Günü için kolay pasta tarifleri! Anneler Günü için bu lezzeti denemelisiniz!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0