MasterChef Tahsin Küçük evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı! Sevenleri 'Evin ruhu yok' dedi

MasterChef Türkiye yarışmasının unutulmaz isimlerinden biri olan Tahsin Küçük, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına evinin kapılarını açtı. Sık sık evinin mutfağında yaptığı yemekleri sosyal medya hesabından paylaşan Tahsin'in evini görenler şaşırdı.

Kanal D ekranlarının fenomen programı "Evrim Akın İle Ev Gezmesi", her hafta birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen program, son olarak MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını duyuran Tahsin Küçük'ün evine konuk oldu. Yarışmadan sonra sosyal medya paylaşımları ve renkli kişiliğiyle adından söz ettiren Tahsin'in evini merak eden hayranları ekran başına koştu.

MasterChef Tahsin

MasterChef Tahsin

GRİ VE TURUNCU UYUMU

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu 2+1 evinde turuncu detaylara yer veren Tahsin Küçük, yarışmanın ardından evinde değişiklikler yaptığını söyledi ve 'Öğrencilik zamanından kalma eşyaları gönderip, evi yeniledim' dedi.

Tahsin Küçük evi

Tahsin Küçük evi

Salon ve mutfağı bir arada kullanmayı tercih eden Küçük, mutfakta genel olarak bej tonlarını ağırlıklı olarak kullanmış. Her an mutfağa yakın olmak isteyen MasterChef Tahsin'in salon ve mutfağında iç açıcı dokunuşlar göze çarpıyor.

Tahsin Küçük evi

Tahsin Küçük evi

Yatak odasında mobilya tercihini beyazdan yana kullanan Tahsin'in kıyafetleri içinse ayrı bir oda bulunuyor. Odada boydan boya bir dolap ve şık bir boy aynası göze çarpıyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0