Haziran ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Haziran ayı filmleri

Komedi, gerilim, dram, animasyon ve korku türüne kadar birçok filmin vizyona girdiği haziran ayıyla beraber sinema tutkunları arama motorlarında hızla araştırma yapmaya başladı. Her zevke ve her yaş grubuna hitap eden yepyeni yapımlar, bu ay beyaz perdede izleyenlerle buluşuyor. Peki haziran ayında vizyona giren filmler nelerdir? İşte 2023 haziran ayının filmleri...

Yaz mevsiminin başlangıcını temsil eden haziran ayıyla beraber sıcak havalar dört bir yanda etkisini gösteriyor. Sosyal yaşantımızın da hareketlendiği bu günlerde dışarıda daha fazla zaman geçirmeye başladık. Açık hava konserlerinden ailemizle eğlenmeye doyamadığımız pikniklere, mis kokulu çiçek bahçelerindeki yürüyüş planlarından tarih kokan müze gezilerine kadar birçok aktivite haziran ayında günlük rutinlerimizin ana parçalarından birini oluşturuyor. Eğer siz de bu ay hem dinlenebileceğiniz hem de keyif alabileceğiniz bir aktivite arıyorsanız vizyondaki filmlere şans verebilirsiniz. Gelin, haziran ayında vizyona giren en özel filmlere birlikte göz atalım.

Mayıs ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Mayıs ayı filmleriİLİŞKİLİ HABERMayıs ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Mayıs ayı filmleri

2023 HAZİRAN AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER

  • ÖRÜMCEK ADAM: ÖRÜMCEK EVRENİNE GEÇİŞ

Örümcek Adam: Örümcek Evrenine Geçiş film afişi

Örümcek Adam: Örümcek Evrenine Geçiş film afişi

VİZYON TARİHİ: 02.06.2023

SÜRE: 140 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Yönetmen koltuğunda Joaquim Dos Santos, Justin K. Thompson ve Kemp Powers'ın oturduğu "Örümcek Adam: Örümcek Evrenine Geçiş", aksiyon dolu bir maceraya kucak açmak isteyenler için harika bir yapım olacaktır.

Örümcek Adam: Örümcek Evrenine Geçiş filminden kareler

Örümcek Adam: Örümcek Evrenine Geçiş filminden kareler

Radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'ın heyecanlı öyküsünü gözler önüne seren yapım, Gwen Stacy ile yeniden bir araya gelen Miles'ın çoklu evrenleri geçmesiyle başına gelenleri konu alıyor. Örümcek-İnsanlar'a karşı büyük bir mücadeleye giren Miles'ın 140 dakikalık hikayesini izlemek isterseniz mutlaka bu filmi listenize eklemenizi tavsiye ederiz.

  • HYPNOTİC: ZİHİN AVI

Hypnotic: Zihin Avı film afişi

Hypnotic: Zihin Avı film afişi

VİZYON TARİHİ: 02.06.2023

SÜRE: 93 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Dünyaca ünlü yıldız Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı "Hypnotic: Zihin Avı" filmi, bu ay sinemaya gitmek isteyenler için harika bir sebep sunuyor. Küçük kızı Minnie'nin kaybolmasıyla büyük bir çöküş yaşayan dedektif Danny Rourke, çocuğuna kavuşmanın umudunu hiçbir zaman yitirmemiştir. Bir gün görev başındayken bir banka soygunu haberi alan Danny, bankaya hırsızlardan önce ulaşmayı başarır ve kasada kızının fotoğrafını görmesiyle büyük bir şok yaşar.

Hypnotic: Zihin Avı filminden kareler

Hypnotic: Zihin Avı filminden kareler

Kızını bulmak için elindeki tek ipucunun peşine düşen Danny'nin karşısına insanların zihinlerine yön verip tüm algısını yönetebilen hipnotikler çıkar. Onlara karşı bir savaş başlatan Danny, kızına kavuşmak için hipnotikleri yenmek zorundadır.

  • SAİNT OMER

Saint Omer film afişi

Saint Omer film afişi

VİZYON TARİHİ: 09.06.2023

SÜRE: 122 DAKİKA

TÜR: DRAM

Alice Diop'un yönetmenliğini üstlendiği ve Kayije Kagame, Guslagie Malanda, Valérie Dréville gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı "Saint Omer", ön yargıların bir bir kırıldığı enfes bir yapım. 2023 Oscar Ödülleri'nde Fransa tarafından En İyi Uluslararası Film dalında aday gösterilen yapım, aynı zamanda Venedik Film Festivali ve César Ödülleri'nde En İyi İlk Film ödüllerini kazandı.

Saint Omer filminden kareler

Saint Omer filminden kareler

15 aylık kızını bir kumsalda yükselen dalgalara terk ederek öldürmekle suçlanan anne Fabienne Kabou'nun yürek burkan gerçek suç hikayesinden esinlenen filmin konusu ise şöyle; Genç bir yazar olan Rama, 15 aylık kızını kuzey Fransa'da bir kumsalda yükselen dalgalara terk ederek öldürmekle suçlanan genç bir kadın olan Laurence Coly'nin davasına katılmak ister. Ancak duruşma esnasında sanığın ve tanığın ifadeleri Rama'nın inançlarını sarsar ve kendi kararını sorgulamaya başlar. Nesiller arası travmaya ve anne olmanın ne anlama geldiğine inen film aynı zamanda Alice Diop'un ilk uzun metrajlı filmidir.

  • TRANSFORMERS: CANAVARLARIN YÜKSELİŞİ

Transformers: Canavarların Yükselişi film afişi

Transformers: Canavarların Yükselişi film afişi

VİZYON TARİHİ: 09.06.2023

SÜRE: 127 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Yıllardır sinema dünyasının en sevilen serilerinden biri haline gelen "Transformers: Canavarların Yükselişi" Otobotlarla Decepticon'lar arasındaki savaşa yeni dahil olan Predacon, Terrorconlar ve Maximal'ın öyküsünü beyaz perdede izleyenlerle buluşturuyor. Brooklyn'li kurnaz genç bir adam olan Noah ve gelecek vadeden arkeolog Elena'nın nefes kesen macerasını gözler önüne seren yapımın yönetmen koltuğunda ise Steven Caple Jr. oturuyor. 

  • THE FLASH

The Flash film afişi

The Flash film afişi

VİZYON TARİHİ: 16.06.2023

SÜRE: 150 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Senaryosunu Christina Hodson'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Andy Muschietti'nin üstlendiği "The Flash", süper kahraman ve fantastik yapımlardan hoşlananlar için harika bir seçim olacaktır. Ezra Miller, Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon ve Michael Keaton gibi dünyaca ünlü yıldızların kadrosunda yer aldığı yapım, annesinin ölümünü engellemek için gücünü kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen'ın zamanın lineer akışında istenmeyen sonuçlara yol açmasını konu ediniyor. 

The Flash filminden kareler

The Flash filminden kareler

Barry, geçmişte yaşanan olayları değiştirmek için zamanda yolculuk yaptığında The Flash'te dünyalar çarpışır ve istemeden geleceği değiştirir. General Zod'un yok etme tehdidiyle geri döndüğü ve sığınacak süper kahramanların olmadığı bir gerçeklikte hapsolan Barry'nin Batman'i emeklilikten vazgeçmeye ikna etmesi gerekmektedir.

Esma-ül Hüsna'dan el-Mukaddim (c.c) ne demek? El-Mukaddim (c.c) faziletleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Esma-ül Hüsna'dan el-Mukaddim (c.c) ne demek? El-Mukaddim (c.c) faziletleri nelerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0