Kozmetik firmalarından devrim niteliğinde bir ürün

Kozmetik firmaları oje sürmeyi beceremeyen kadınlar için bir formül geliştirerek sprey şeklinde oje üretti. Peki sprey oje nedir ve nasıl kullanılır?

Oje sürmek birçok kadın tarafından sevilen bir uygulamadır. Fakat güzel olduğu kadar da zordur. 

Özellikle koyu renk oje sürerken çok dikkatli olmak gerekir ve tırnak kenarlarını oje bulaştırmamak gerekir. Bu şekilde dikkatli sürülen ojelerde olduğundan daha fazla zaman alır.

Üretici bir firma bu sorunları göz önünde bulundurarak sprey formunda bir oje geliştirdi. Sprey oje, fırçaya gerek duymadan deodorant gibi direk tırnaklara sıkılıyor.

Sprey oje nasıl uygulanır?

Oje sürmeye başlamadan önce tırnaklara koruyucu kat olarak bilinen base coat ojeyi sürün. Daha sonra sprey ojeyi iyi çalkalayarak 15-20 cm uzaklıktan tırnaklarınıza sıkın. Bu işlemi yaparken etrafa bulaşmaması için kağıt ya da bez kullanmanız gerekir.

Püskürtme yöntemi ile ojeyi sıktıktan sonra üzerine ojenin daha parlak olması ve uzun süre kalması için Top coat oje sürün. Ojenin kuruması için 10 dakika bekleyin.

Oje püskürterek uygulandığı için parmaklara da bulaşır. Oje iyice kuruduktan sonra ellerinizi yıkadığınızda oje parmaklarınızdan kolayca çıkacaktır.

Türkiye'de henüz satışı olmayan sprey ojeleri, yurtdışı alışveriş sitelerinden kolayca alabilirsiniz.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0