Makyajsızda güzel görünmek için bunları yapın!

Makyajsız iyi görünmenin 4 önemli noktasını Op. Dr. Bülent Cihantimur açıklıyor.

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, saç, cilt, göz ve dudakar sağlıklı görünüme sahipse makyaj yapmaya gerek yoktur ifadelerinde bulunuyor. 

Kendi güzelliğinin farkında olmadan sürekli başka kadınlara benzeye çalışan kadınların olduğu söyleyen Cihantimur, yapılması gereken tek şeyin "Saçlarınıza, cildinize, dudaklarınıza iyi bakın ve gülümsemenin" olduğunu söylüyor.

İşte dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

Mutlaka krem kullanın

Sigara kullanmayarak iyi beslenmek cilde iyi gelen şeylerin başında gelir. Bunun yanında cilde uygun krem kullanıldığı takdirde 1 hafta cildin daha sağlıklı olduğu gözlemlenebilir. Özellikle kış aylarında cilt neme daha çok ihtiyaç duyar.  

Cihantimur, evde yapılabilecek en iyi bakımın nemlendirici olduğunu söylüyor. Aynı zamanda özel üretilen Örümcek Ağı kreminin sabah akşam düzenli olarak kullanmanın günlük ihtiyaç duyulan multivitaminlerin alındığı ve cildin makyaja ihtiyaç duymadığına dikkat çekiyor.

Sağlıklı dudaklar

Op. Dr. Bülent Cihantimur, dolgun ve formunda olmayan dudaklar için ruj ve parlatıcı gibi makyaj malzemeleri yerine dudaklara uyguladıkları yağ enjeksiyonunu veya medikal dolgu uygulmasını öneriyor. Çünkü dolgun, nemli ve sağlıklı görünen dudak şekli yüz güzelliğini tamamlar.

Parlak saçlar

Sağlıklı ve parlak saçlar yüzün güzel görünümünü tamamlayan bir diğer unsurdur. Saçlar içinde Organik Saç enjeksiyonunu öneren Cihantimur, bu 3 bölgeye dikkat edildiği sürece cilt sağlıklı ve canlı göründüğü için makyaj yapılmaya ihtiyaç duyulmadığını söylüyor.

Cihantimur, "Sürekli gülümseyen gözler ise, estetik duruşun temelinde duruyor zaten" diyor. 

Yüz yıkarken bu hataları yapmayın!

İLİŞKİLİ HABER

Yüz yıkarken bu hataları yapmayın!
Kreminizi doğru sürdüğünüze emin misiniz?

İLİŞKİLİ HABER

Kreminizi doğru sürdüğünüze emin misiniz?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

ayşegül 4 yıl önce

ben doğal güzelim makaja ne gerek var

Pemila 7 yıl önce

Çok beğendim bu siteyi

Toplam 3 beğeni

sena 7 yıl önce

akıl bize varda heves yok kime güzel görüncem aynayamı

Toplam 4 beğeni

Almira 7 yıl önce

Bu site guzelmiş.

Toplam 5 beğeni