Kadınların hayatını kurtaran 5 bakım ürünü

Kadınlar her daim bakımlı ve güzellik görünmek ister. Ancak güzel görünmenin temelinde sağlıklı cilt ve saç yatar. İşte kadınların hayatını kurtaran 5 bakım ürünü...

1. Güneş alerjisine karşı: Bıoderma

Biyolojiden güç alan dermatoloji markası Bıoderma, Photoderm LEB ürünleriyle güneş alerjisi olan kişileri düşünerek yeni ürünleri piyasaya sürdü.

Güneş koruyucular her cilt tipine uygun değildir. Ancak Bıoderma’nın Photoderm LEB 30 UVA 30 ürünü yüksek güneş koruması sağlayarak güneş alerjisiyle de savaşıyor.

Photoderm, güneşten gelen tüm ışınları engellemeyerek cildi kademeli olarak UV ışınlarına alıştırıyor. Antioksidan özelliği ile de dekolte ve kol için ince derinin bulunduğu bölgeleride güneş alerjisi karşı koruyor.

Bıoderma Photoderm LEB SPF 30 UVA 30 ürünün 125 ml’lik satış fiyatı 99,50 TL’dir.

2. Cildi dış etkenlerden Altın ve ipek ile korumak için: LR Health&Beauty

Soğuk havalarda cilt daha fazla hassasiyete maruz kalır. Bu sebepten cilde özel nemlendirici ve kremler kullanmak gerekir.

Alman kozmetik markası LR Health&Beauty, ciltte çiçeksi bir dokunuş bırakmak için Zeitgard Nanogold Bakım Serisi ile güzelliğe güzellik katmayı vaat ediyor.

Nanogold Gündüz Kremi 50 ml: 94,90 TL

Nanogold Tonik 125 ml: 39,90 TL

Nanogold Gece Kremi 50 ml: 104,90 TL’dir

3. Dolgun dudaklar için: LR Health&Beauty

Cildin güzel görünmesi kadar dudakların da güzel görünmesi her kadının isteğidir. LR Health&Beauty markası bu konudan yola çıkarak yeni ürünü Zeitgard Serox Dudak Dolgunlaştırıcı Krem’i piyasaya sürdü.

Uygulama yapıldığı andan itibaren etkisini hissettiren krem, dudaklarda %15’ kadar dolgunluk sağlarken kırışıklıklarıda ortadan kaldırmayı vaat ediyor.

İçerisindeki Ultra Fiiling Spres ve E vitamini içeren Zeitgard Duak Dolgunlaştırıcı Krem’in 15 ml: 109,90 TL’dir.

4. Saç dökülmelerine karşı: LR Health & Beauty

Bakımlı ve güzel saçlar her kadının hayalidir. Alman kozmetik markası LR Health & Beauty saç dökülmelerine karşı L- Recapin serisini geliştirdi.

Şampuan ve tonikten oluşan saç bakım seti, saç dökülmelerini engelleyerek, yenilikçi etken kompleksi ile saçların uzama evresinde daha uzun süre saç kökünde kalarak, saçlara hacim vermeyi vaat ediyor.

L- Recapin şampuan 200 ml: 62,90 TL

L- Recapin tonik 200 ml: 124,90 TL

5. Saçtaki yıpranma sorunu için: Ashley Joy

İçeriğindeki yoğun argan ve zeytinyağı özleriyle saç uçlarını onaran Ashley Joy  Argan ve Zeytinyağlı Şampuan, saçları sağlığına kavuşturmayı vaat ediyor.

Paraben ve parafin içermeyen şampuan, içeriğindeki argan yağı ile saçları nemlendirerek daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı oluyor. Zeytinyağı içeriğiyle de saç uçlarındaki kırılmaları önleyerek saçın eski sağlığına geri dönmesini sağlıyor.

Ashley Joy Argan ve Zeytinyağlı Şampuan 400 ml: 24,90 TL

Kırışıklık serumuna 'ilaç' yasağı getirildi

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıklık serumuna 'ilaç' yasağı getirildi

BİR YORUM YAPIN 0