Çikolata ile güzelleşmenin 3 pratik yolu

Her kadının vazgeçilmezi çikolata, güzellikte de tercih ediliyor. Çikolata, ciltteki kırışıklıkları yok ediyor, nemlendiriyor ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.

İşte çikolata ile güzelleşmenin 3 pratik yolu...

Çikolata maskesi

50 gram çikolatayı benmari usulü eritin. Eriyen çikolatanın içine zeytinyağı ekleyerek karıştırın. Çikolata ılıyınca yüzünüze sürün. 15 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Bu maske cildinizi nemlendirir, sivilce görünümünü azaltır ve kolajen etkinliğini arttırır.

Çikolatalı peeling

Bir parça çikolata ile bir kaşık hindistan cevizi tozunu karıştırın. Hazırladığınız karışımına biraz deniz tuzu ekleyin ve vücudunuza peeling yapın. Hazırladığınız peeling cildinizdeki ölü derileri atarak yumuşamasına yardımcı olur.

Çikolata ile manikür

Çikolata cilt kadar tırnaklar içinde faydalıdır. Tırnak etlerinizi kestikten sonra erimiş çikolatayı sürün ve biraz bekleyin. Daha sonra ılık su ile yıkayın. Çikolata el ve tırnaklarınızı besler ve daha parlak tırnaklara sahip olmanıza yardımcı olur.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Tr21 6 yıl önce

Cok guzel birsey deneyeceğim. Artik çikolata gorunce yiyip diyeti birakmak yerine maske yapip guzellesiriz. Emegi gecen herkese cok teskkurler.

Toplam 1 beğeni