Bu ürünler kadınların hayatını kolaylaştırıyor

Her kadın pratik ve küçük boy ürünlere bayılır. Bunun sebebi de yanlarında kolayca taşıyabilmeleridir. Bu ürünlerin başında ise makyaj malzemeleri gelir.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Çift taraflı makyaj malzemeleri sizi birden fazla ürünü taşımaktan kurtarır. İşte hayatınızı kurtaracak 5 çift taraflı makyaj malzemesi...

1. Clinique çift taraflı kapatıcı ve rimel

Bu ürünün bir tarafında göz altınıza ve sorunlu bölgelere uygulayabileceğiniz bir kapatıcı, diğer tarafında gözlerinizi açık görünmesine yardımcı olan bir rimel bulunuyor.

2. Nyx Wonder Stıck Highlight & Contour 

Krem yapıdaki ürünün bir tarafında yüzünüzü boyutlandırabileceğiniz koyu renk kontür ürünü, diğer tarafında ise yüzünüzü aydınlatabileceğiniz açık renk ürün bulunuyor.

3. L'oreal Paris False Lash Superstar Mascara in Black

Beyaz renkteki maskara bazları kirpiklere hacim sağlayarak takma kirpik etkisi yaratır. Bu rimelin de bir tarafında maskara bazı bulunuyor.

4. Avon Mistake Proof Mascara

Marka bu ürünü ile maskara sürerken bulaştırma derdine kolayca son veriyor. Çünkü ürünün bir tarafında rimel, bir tarafında hata yaptığınızda rimeli kolayca temizleyebileceğiniz ürün bulunuyor.

5. L'oreal Paris Infallible 2 Step Ruj

Bu ürün sayesinde rujunuzu hem parlak hem de mat ruj olarak kullanabiliyorsunuz. Ürünün bir renkli ruj kısmı bir de parlatıcı kısmı bulunuyor. Parlatıcı kısmı ürünün uzun süre dudaklarda kalmasını sağlıyor.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0