Bu hediyeler babaların yüzünü güldürecek

Babalar, kız çocuklarının ilk aşkı, erkek çocuklarınında ilk kahramanıdır ve gözümüzde her zaman muhteşem bir karizmaya sahiptir.

Genetik faktörler, düzensiz beslenme ve stres gibi sebeplerle saçların zamanında dökülmesi, kabararak pul pul soyulan ölü hücrelerin saçlar ile omuzda belirmesi ve güneş, floresan gibi UV yayıcı etmenleri cilde ciddi zarar verme durumu ne yazık ki gerçektir.

Cosmed markası da bu problemlere karşı özel olarak Hair Guard serisinin yenileyici şampuan ve yenileyici serumu ile saç ve saç derisinin sağlığını iyileştirerek yeni saç oluşumunu destekliyor. Uzun süreli kullanımda ise saçlara canlılık, dolgunluk ve parlaklık kazandıran Hair Guard yenileyici şampuan ve Hair Guard yenileyici serum, saçların iç ve dış etkenlere karşı korunmasına ve hızlı uzamasına yardımcı olmayı hedefliyor. 

Saç bakımının yanı sıra babaların güneşin ciltlerinde yarattığı sorunlara dur demek için Sun Essential yağlı/akneli ciltler için yüksek koruma SPF 50 ile UV yayıcı etmenlerden cildi etkin bir şekilde korur. 

Hair Guard yenileyici şampuan 200 ml / 49,50 TL

Hair Guard yenileyici serum 10 ml + 10 adet / 73 TL

Hair Guard kepeğe karşı bakım şampuanı 300 ml / 39,50 TL

Sun Essential SPF yağlı / akneli ciltler için yüksek koruma 50 ml / 62 TL

2017 Yaz sezonundan babalara özel hediyeler

İLİŞKİLİ HABER

2017 Yaz sezonundan babalara özel hediyeler
Hem işkolik hem de teknolojik babalara hediyeler

İLİŞKİLİ HABER

Hem işkolik hem de teknolojik babalara hediyeler

BİR YORUM YAPIN 1

Ayla 6 yıl önce

Tesekkurler