Yaz bakımının olmazsa olmazları

Sıcak havaların iyice kendini hissettirdiği şu günlerde uzun saatler makyaj ve saç yapmak herkesi zorlar. Sıcak havaların en büyük yardımcılarını sizler için derledik.

Sıcak günlerde serinlemenin en kolay ılık bir duş almaktır. Ancak gün aşırı banyo yapmak saçların yıpranmasına ve bronz cildin zarar görmesine neden olur. Bunun içinde günlük bakımda saçları ve vücudu da ihmal etmemek önemlidir. 

Pantene Pro-V Saç Maskesi

Pantene markasının tüm dünyada bilinen 3 dakika Mucize Kremi, saçlardaki 3 aylık yıpranmayı 3 dakikada onarmaya yardımcı olur. Aynı zamanda saçların kolayca taranmasını ve yumuşak olmasını sağlar. Maskenin kendi saç tipinize uygun olan ürününü tercih ederek güneş ve havuzdan yıpranan saçlarınızı onarabilirsiniz. 

Yaz boyu bronzluğunuzu korumak için vücut için özel tasarlanmış ürünlerden yardım alabilirsiniz. 

Nars Laguna Body Tınt SPF 30 PA+++

Nars'ın ikonik ürünlerinden Laguna, tüm vücutta ışıltılı bir görünüm sağlarken cildi besleyerek korur. Ürün ince yapısıyla cilde anında nüfuz ederek kalıcı bir bronzluk sağlar. Formülü Safha otu, Tahiti vanilyası gibi antioksidanlar ve nemlendirici etkiye sahip Monoi, Tamanu yağlarından oluşur.

Yaz ve kış cildi güneşten korumak önemlidir. Bunun için günlük cilt bakımında güneş kremlerini ihmal etmeyin. 

Daylong Extreme SPF 50+

Lipozomal Güneş Koruyucu Losyon, içerdiği geniş spektrumlu filtreler sayesinde UVA, UVB ve IR'ye karşı yüksek seviye koruma sağlarken; içeriğindeki E vitamini ve Aloe Vera ile cildi nemlendirir, yaşlanma belirtilerini ve hücre hasarına karşı cildi koruma altına alır. 

Yaz aylarında cilt bronz olduğu için ağır fondöten ve kapatıcılara fazla ihtiyaç duyulmaz. Ancak siz daha bronzlaşamadıysanız ya da cildinizde kapatılacak bölgeleriniz varsa ince bir kapatıcı kullanabilirsiniz. 

Nars Sun Wash Dıffusing Bronzer 

Ürün natürel ışığı hapsederek mat bir bitiş sağlar ve kusurlara nüfuz ederek doğal bir görünüm verir. Yumuşak ve ipeksi ince yapısı sayesinde ciltte kolayca dağılır ve kadifemsi bir görünüm sağlar. 

Bronzer işlemi sonrasında cildinizi daha sağlıklı ve canlı göstermek için krem allıklardan yardım alabilirsiniz. 

Revlon Insta-Blush Stick Allık

Allık yanaklarda doğal kızarıklık sağlarken daha canlı ve ışıltılı bir görünüm verir. Stick formuyla da hızlı ve hatasız bir uygulama sağlar. 

Cilt makyajının ardından yüzün ifadesini değiştiren kaşlarınızı tere ve neme karşı dayanıklık olan kaş kalemleriyle doldurabilirsiniz. 

Revlon ColorStay Kaş Kalemi

Kalıcı ve su geçirmez formüle sahip olan kaş kalemi, ilk adımda açılı ucuyla kaşlarınızdaki boşlukları doldurmanıza ve şeklini belirginleştirmenize yardımcı olur. Kalemin diğer ucuyla bulunan fırçasıyla da kaşlarınızı tarayarak kaşlarınızı daha doğal gösterebilirsiniz. 

Yaz aylarında da kalıcı mat rujları tercih ediyorsanız, ışıltı makyajınızı mat bir rujla tamamlayabilirsiniz. 

Victoria'a Secret Velvet Matte Cream Lip Satin

Açık pembeden bordoya uzanan ruj serisi, yumuşak ve pürüzsüz dudaklar sağlarken, içerdiği E vitamini ve zeytinyağ özleriyle dudakları da nemlendirir. 

Makyajın ardından saçlarınıza bakım spreyi uygulayarak daha canlı ve parlak gösterebilirisiniz. 

Ashley Joy Saç Bakım Spreyi

Saç spreyi, badem yağı ve buğday proteini ile zenginleşitirilmiş özel formülüyle duştan sonra saçların kolay ve sorunsuz şekilde taranmasını sağlar. Saçları besleyerek kırılan saç uçlarının yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Yoğun nemlendirme özelliğiyle elektriklenmeyi önleyen sprey, saçlara parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Ürün aynı zamanda fön gibi ısı ve mekanik işlemlerin saça verdiği zararı engellemeye yardımcı olur. 

Evden çıkmadan önce yaz aylarına yakışan vücut losyonu, parfüm ya da vücut spreylerini tercih edebilirsiniz.

Victoria's Secret Bombshell

Vivtoria Secret'ın egzotik çiçeklerin taç yaprakları ve enerji veren greyfurtun narin birleşiminden oluşan parfüm serisi, içeriğindeki greyfurt, siyah frenk üzümü ve müge çiçeği ile yazın sıcaklığını cildinize yansıtır. 

BİR YORUM YAPIN 0