Boyadan yıpranan saçlar eski haline nasıl gelir?

Beyazları artan ve boyadan yıpranan saçlarınızı, yeniden canlandırmak, kendi rengine çevirmek istiyorsanız, bu tüyolar tam size göre...

Kuaför Bora Manastır, boyadan yıpranan saçları kendi rengine döndürmenin püf noktalarını şöyle anlattı:

- Saçlarınızı artık boyamak istemiyorsanız, doğal rengine dönerek beyazlarla kullanmak istiyorsanız, ilk olarak saçın doğal yapısını güçlendiren keratin maskesi ya da bakımlarına ağırlık vermeniz gerekir. 

- Bir ay süre ile keratin bakımı uyguladıktan sonra, saçınızı dört parmak boyunda kestirmeniz gerekir. 

- Kesilen saçın yerine gelen yeni saçlarınıza bakım yapmaya devam ederek, belirli aralıklarla saç kestirmeye devam etmelisiniz. 

- Dipten gelen sağlıklı saçlarınız ayda bir buçuk iki santim kadar uzayacaktır. Size uzamıyor görünse de, canlı ve sağlıklı saçın yıpranmaması için E vitamini içeren bitkisel yağlardan faydalanabilirsiniz. 

- Yıpranan saçlarınız tam anlamıyla dört ay gibi bir sürede yeniden canlanacaktır. Bu nedenle sabırlı olmalı ve günlük bakımlarınızı ihmal etmeden yapmalısınız. 

- Canlanan saçlarınızda beyazları kapatmak için dip boya yaptırmak isterseniz, tamamen organik boyaları ve bitkisel karışımları tercih edebilirsiniz. 
 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 7

Sermayem 4 yıl önce

Nerden sparis ettiniz

Sibel 5 yıl önce

Saçlarım beceriksiz kuaför yüzünden yandı mısır püskülü gibi şekilsiz tuhaf bir yapı ve renk oldu farklı bir kuaföre gittim kestirmeye ama kesmek yerine bana doğal keratin kullanmamı söyledi ürünlerden kendisinde varmış uyguladı ve saçlarım en azından biraz daha yumuşak ve güzel göründü hemen isimlerini falan aldım patentli falanmış güvenle kullandım doğal keratini ve saçlarım düzeldi ve saçlarımı da istediğim renge boyadım.

Toplam 1 beğeni

Gül 3 yıl önce

Kullandığınız ürünleri söyler misiniz?

Toplam 0 Beğeni

aslıhan 5 yıl önce

Saçlarımı uzun yıllardır boyuyorum ama artık mahvolmuş durumdalar kendi renginde kalıp toparlasın diye biraz bıraktım ama oda olmuyor bende napıyım düzeltmek için arayışlara girdim evde karışımlar hazırlayıp sürdüm kafama her kafadan çıkan fikri yaptım nasılsa mahvoldu en fazla kel kalırım diyerek bir arkadaş ortamında birisi liquid keratin dedi ben hemen aldım yaptım tabi ve sonuç mükemmel saçlar düzeldi biraz şaşkınlık geçirdim ama saçlarım şuan bakımlı güzel yumuşacık 1 set liquid keratin de bana söyleyip beni kurtaran kişiye hediye ettim düşünebiliyor musunuz hanımlar saçımı hiç zarar görücek falan sıkıntısı olmadan direk boyuyorum istediğim renge değişiklik yapmak artık daha güzel.

bbbb 5 yıl önce

Saçlarım artık yaptığım işlemlere daha fazla dayanamadı yıpranmışlık hiç gitmiyor kestiriyorum bir sürü bakım yapıyorum ama olmuyordu kuaförde konuşurken yanımdaki bayan ‘liquid keratin dene benim saçım senden daha kötüydü düzeldi’ dedi kuaförde haklı olduğunu söyleyince hemen orda internet sitelerini aldım hemen eve dönünce önce canlıdan sonra telefon ile görüştüm saçımın fotoğraflarını falan gönderdim saçım için gerekli olanları gönderdiler hemen 1 günde geldi zaten kullanmaya başladım ve saçlarım düzelmeye başladı 2 haftadır falan kullanıyorum ama etkisini görmeye başladım şimdiden ben çok uğraştım ama sonunda çözümü buldum.

Toplam 1 beğeni

Sermayem 4 yıl önce

Nasil oldu bu is

Toplam 0 Beğeni

aaaa 6 yıl önce

Çok iyi ymiş yaaa

Yorumların Tümünü Okuyun