Bayramın 1. günü makyaj nasıl yapılmalı?

Kurban Bayramı'nın birinci gününde toprak tonlarında oluşan doğal bir makyaj tercih edebilirsiniz. İşte bayram makyajında size yardımcı olacak ürünler...

Murad Waterproof Sunblock SPF 30 koruma faktörlü suya dayanıklı nemlendirici

Yaz ve kış aylarında cildi güneşten korumak önemlidir. Bunun için cildinizin günlük bakımını yaptıktan sonra Murad Waterproof Sunblock SPF 30 koruma faktörlü suya dayanıklı nemlendiricisini kullanabilirsiniz. Ürün cildi güneşten koruyarak nemlendirmenin yanı sıra yaşlanma belirtilerine karışı da koruma sağlar. 

KIKO Fall 2.0 Foundation / Fondöten ve fırça dahil 92,95 TL

Fondöten tüm cilt tonları için idealdir ve parmaklarla kolayca yayılabilir. Ürün cilde sağlıklı bir parlaklık verir ve mat-parlak bitişlidir. 

Make Up Forever Ultra Hd Concealer / 115.00 TL

Concealer renk düzenleyici bir ürün kullanılmadığında bile göz altındaki yorgunluk belirtilerini yok ederek morlukları kapatır. Ürünü sünger, fırça ya da parmaklarınızla uygulayabilirsiniz. 

The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter / 67.95 TL

Aydınlatıcı pudrayı elmacık kemiği, kaş altı, dudak üstü ve burun ucunuzu uygulayarak yüz hatlarınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Avon ikili göz farı İkili Göz Farı / 27,00 TL

Avon markasının ikili göz farlarının koyu rengiyle göz kapağının katlanma bölgesine gölge verebilir, açık renk far ile göz kapaklarına renk verebilirsiniz. 

Shiseido Inkstroke Eyeliner / 139.00 TL

Siyah, kahverengi, mürdüm, haki, petrol mavisi gibi renk avantajları bulunan ürünü kirpik diplerinize ince hat şeklinde uygulayabilirsiniz. 

Maybelline Lash Sensational Mascara / 32.00 TL

Maybelline rimel ile kirpiklerinizi ayırarak hacim verebilirsiniz. 

Sephora Kiss Me Gloss / 24.90 TL

Yaz aylarında koyu ve mat rujları tercih etmek istemiyorsanız roll on şeklindeki Kiss Me Gloss ürününü uygulayabilirsiniz. 

BİR YORUM YAPIN 0