Misel su cilde bakım yapıyor mu?

Makyajımızı temizlemek için kullandığımız misel su yani makyaj temizleme suyunun aynı zamanda cildimize bakım yaptığını biliyor muydunuz?

Makyaj temizleme denilince son zamanlarda aklımıza gelen misel su aslında makyajımızı derinlemesine temizlemede yardımcı oluyor. Farklı bir çok markanın çıkardığı çift bazlı, üç etkili ve gliserinli gibi ürün çeşidine sahip olan makyaj temizleme suyunun içinde bulunan mineraller ve yağlar dolayısıyla cildimize bakım da yapıyor.

İşte farklı markalara ait en iyi 3 misel su;

1-Garnier SkinActive Oil-Infused Micellar Cleansing Water / 19,90 TL

         

 

Çift fazlı etkisi olduğundan göz makyajınızı ve yüz makyajınızı ovalamadan kolayca çıkarabilir aynı zamanda cildinizi derinlemesine temizleyebilirsiniz.

2-La Roche Posay Solution Micellaire Physiologique / 39 TL

     

Göz, dudak ve yüz makyajınızı temizleyen bu makyaj temizleme suyu, yüzünüzü nazikçe temizler ve hassas ciltlerde tahrişe neden olmaz.

3-Nivea Micellar Makyaj Temizleme Suyu / 18 TL

     

Uygun fiyatlı olmasına rağmen içerisinde bulunan üzüm çekirdeği yağı sayesinde cildi tahriş etmeden kusursuz şekilde makyajınızı temizler. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0