En uzun güne dayanacak makyaj taktikleri

Akan maskara, cildin emdiği fondöten, silinmiş bir ruj.. Günün sonunda görmek istemeyeceğiniz halinizi pratik yöntemler ile uzun hale getirebilirsiniz.

Sabah uyandığınızda özenle yaptığınız makyaj gün sonunda istediğiniz görüntüde olmuyor makyajınızı sürekli tazelemek istiyor ise size vereceğimiz 3 pratik yöntem ile makyajınızı gün sonuna katar kalıcı hale getirebilirsiniz. İşte o yöntemler;

1 - Makyaj bazı kullanmak

Fondöten kullandığınız makyajda mutlaka olması gereken cilt tonunuzu eşitleyip fondöteninizin uzun süre kalıcı olmasını sağlayan makyaj bazını mutlaka kullanmalısınız.

Golden Rose Make-Up Primer Mattifying & Pore Minimising / 39,90 TL

2 - Ruju uzun süre kalıcı hale getirmek

Gün içerisinde hepimiz yemek yiyor, kahve çay tüketiyoruz. Ojeleriniz, ya da allığınız ile uyumlu olan rujunuzu da kalıcı hale getirmek çok basit. Pudra yardımıyla bunu yapabilirsiniz.

- Rujunuzu sürdükten sonra transparan pudrayı rujunuzun üstünden geçin. Daha sonra tekrar rujunuzu uygulayın.

Essence All About Matt Fixing Powder / 11,90TL

3- Waterproof ürünler kullanmak

Uzun uğraşlar sonucu harika bir göz makyajı yaptıktan sonra gün sonunda kalan bir eyeliner görmek sizi üzebilir. Neyse ki bu görüntüyü engellemek mümkün!

Suda bile çıkmayan rujlar, özellikle maskaralar son zamanların en çok satılan ürünleri oldu. Sizde tüm gün akmayan maskaralar, eyelinerler istiyorsanız waterproof ürünlerden almanızı tavsiye ederiz.

Hepsi bir arada etkili 5 krem!

İLİŞKİLİ HABER

Hepsi bir arada etkili 5 krem!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0