Concealer’ın bilmediğiniz 5 özelliği

Makyaj rutinimizin vazgeçilmezi concealer'ların bilinmeyen özelliklerini sizler için araştırdık...

Çantanızda birden fazla ürün taşımanızı engelleyecek concealer'ların farklı kullanım alanlarını sizler için derledik...

İşte Concealer'ın 5 farklı yerde kullanımı;

1-Far bazı

Gün boyu kalıcı olmasını istediğiniz farı concealer kullanarak sabitleyebilir ya da koyu renkteki göz kapaklarınızı eşitlemek için kullanabilirsiniz.

2-Aydınlatıcı

Özellikle kontürmakyajlarda aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Kaş kemiklerinizin altına veya burnunuzun orta kısmına sürerek aydınlık bir görünüm kazanabilirsiniz.

3-BB kreme dönüştürün

Concealer'ı nemlendirici kreminiz ile birleştirdiğinizde BB kreme dönüşür. Elinizin üzerinde bire iki oranın karıştırın ardından aydınlık bir görünüm için yüzünüze uygulayın.

4-Dudak bazı

Concealer, aynı zamanda gün boyu kalıcı olmasını istediğiniz rujunuzun altına kapatıcı olarak da uygulayabilirsiniz. 

5- Eyeliner hatalarını gizleyin

Fazla kıvrımlı ya da uzun kuyruklu bir eyeliner mı çektiniz? Silerek vakit kaybetmenize gerek yok! Concealer'ınızı 'kapatıcı' gibi kullanarak bu kötü görüntüden kurtulabilirsiniz.

 

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0