Makyajda son trend: Dewy Look!

Sık sık değişen makyaj trendlerinde şimdi de 'Dewy Look' dediğimiz nemli ve ıslak görünümlü makyaj moda!

Geçtiğimiz yıl popüler olan parlak görünümlü makyajlar yeniden trend oldu. Islak görünümü ile cilde nem katan makyaj tamamen aydınlatıcı ve primer ile yapılıyor. 

İşte makyajda son trend olan Dewy Look nasıl yapılır?

1- Makyajınıza mutlaka nemli bir primer ile başlayın.

Islak ve nemli bir makyaj yapmak istiyorsanız ışıltılı bir makyaj bazı kullanmak hem gözenekleri küçültmek açısından hem de uzun süre kalıcılığı ile işinizi kolaylaştıracaktır. Bunun için Benefit markasının bazını kullanabilirsiniz.

FİYAT: 195,00TL

2- Fondöteninizi nemlendirici etkisi olan bir ürün seçin.

Özellik kuru cilde sahip olanların çok beğeneceği bu makyaj trendi, su bazlı bir fondöten ile nemli bir görünüme kavuşacaktır.Bunun için MAC markasının Mac Studio Waterweight SPF 30 Fondöten'i kullanabilirsiniz.

FİYAT: 139,00TL

3- Allık renginiz kırmızıdan yana olsun.

Yanaklarınıza süreceğiniz allık kırmızı ya da pembenin alt tonları olmalıdır. Kullanacağınız aydınlatıcıya göre seçiminizi yapabilirsiniz. Bunun için Nars markasının yeni çıkan muhteşem allık paleti NARSISSIST UNFILTERED II CHEEK'i kullanabilirsiniz.

FİYAT: 275,00 TL

4-Hıghlıghter seçiminiz ışıl ışıl olsun

Dewy Look yani nemli ve ıslak görünümlü makyajın en temel en hassas noktası olan aydınlatıcı, ışıl ışıl parlayan ve makyajınızı gölgede bırakmayan bir seçim olmalıdır. Bunun için ilk tercihiniz düşünmeden MAC Lustre Drops alabilirsiniz.

FİYAT : 89,00TL 

İşte bu kadar! Işıl ışıl parlayan makyajınız hazır.

 

Kolay sandviç nasıl hazırlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Kolay sandviç nasıl hazırlanır?
Arkadaş düğününde ne giyilir?

İLİŞKİLİ HABER

Arkadaş düğününde ne giyilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0