Lore'al Paris'ten metalik koleksiyon

Kış aylarının gelmesiyle kuruyan cildinizi canlandıracak ürünler Lore'al Paris'ten.

Geçtiğimiz günlerde ıslak ve metalik makyaj trend olmuşken, hangi ürünler ile yapacağınızı düşünüyorsanız L’Oréal Paris’in en yeni koleksiyonu ile metalik aynı zamanda ışıl ışıl aydınlık duran bir makyaj yapabilirsiniz.

İşte Lore'al Paris'in  metalik makyaj koleksiyonun ürünleri...

1-MERRY METALS GLOW DROPS / 65,00TL

Işıltılı bir ten makyajı yapmayı düşünüyorsanız 1-2 damla fondöteninize  Glow Drops  ekleyebilirsiniz. Pembe alt tonlu metalik bir baz olarak da kullanabilirsiniz.

2- L’Oréal Paris Merry Metals Infaillible Eye Paint / 42,90 TL

Metalik etkiyi tam anlamıyla hissedeceğiniz bu farları göz bazı yada far bazı kullanmadan tüm göz kapağınıza kolayca uygulayabilirsiniz. 

3-L'Oréal Paris Paradise Maskara / 56,00TL

Ürünün incelenmiş halini buradan bulabilirsiniz.

4-L’Oréal Paris Infaillible Blush Paint Ambers / 64,99 TL

İçeriğinde bulunan ışıltılı renkler metalik makyajınızın tamamlayıcısı olacak.

5-L'Oreal Paris Lip Paint Metallic / 42,00TL

 Metalik etkinin en önemli adımlarından biri de ruj seçimidir. Gözlerinizdeki kahve yansımalı farlar, yanaklarınızdaki ışıltılı allıktan sonra süreceğiniz kırmızı koyu bir ruj muhteşem bir görüntü oluşturacak.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0