Dünyanın en pahalı 5 kozmetik ürünü hangisi?

Makyaj kadınların vazgeçilmez bir unsurudur. Kadınların unsurudur; çünkü artık kadınlarla bütünleşmiş adeta kadınların bir parçası olmuştur. Kozmetik ürünlerine tonlarca para yatırır. Ancak bu ürünlerin fiyatı ile yatlar, köşkler, saraylar alınabilir.

Kozmetikler, birinin daha iyi görünmesine, yüzünü veya cildini güzelleştirmeye yönelik yapay bir yardımcıdır ve ekonomik açıdan şu anda dünyanın en başarılı ürünlerinden bazılarıdır. Herkes güzel görünmek ister, değil mi? Pekala, kozmetik şirketlerinin umduğu şey tam olarak bu ve hatta bazıları kendilerini kitlelerden ayırmak isteyenler için lüks ürünler tasarlıyor.  Fiyatları ne kadar olursa olsun beğendiğiniz kozmetik ürünlerini alamadan geçemeyen biz kadınlar, dünyaca ünlü markaların ürünlerinin fiyatlarını duyunca şaşırabilirsiniz. 

DÜNYANIN EN PAHALI 5 KOZMETİK ÜRÜNÜ;

  • Kre At Beauty Takma Kirpik – 1.350$
  • La Mer Yüz Kremi – 2.220 $
  • Essie Cosmetics Oje – 55.000 $
  • Guerlain Pırlanta Kaplı Ruj – 62.000 $
  • Models Own  Oje – 130.450 $

1- Kre At Beauty Takma Kirpik – 1.350$

 

Kre At  Beauty markası sadece takma kirpik üzerine ürünler yapmaktadır. Dünyada birçok sanatçıya ve tanınmış insanlar bu markanın ürünlerini kullanırlar. 2011 yılında ürettiği 24 ayar altından ve 18 karat pırlantadan özel olarak yaptığı kirpik, daha gösterişli, sofistike ve şık bir görünüm sağlamıştır. Doğal olarak eklenen bu pırlantalar ürünün fiyatını arttırmıştır.

2- La Mer Yüz Kremi – 2.220 $

Bu krem kırışıklıkları azaltmayı, cildi sıkılaştırmayı ve yaşlanmayan bir görünüme getireceğini vaat ediyor. Bunu  da kremin içerisinde bulunan deniz yosunları ve “mucize su” diye adlandırdıkları formül sayesinde başaracaklarını söylüyorlar.

3-Cle de Peau Beaute Synactif/ Yoğun nemlendirici krem / 1000 $

İçeriğinde bulunan E vitamini ve yeşil çay eczanelerde satılanlar ile aynı olduğu söylenirken yoğun nemlendirici yapısıyla bu kremi 4 bin TL ye satın alabilirsiniz.

4-Essie Cosmetics Oje – 55.000 $

Essie Weingarten tarafından 1981 yılında tırnak bakım salonu olarak kurdu ama aklında büyümek için planları vardır. Ojeleri daha güzel, sıcak ve göz alıcı renklerde olmasını isteyen Essie’nin 250 dolardan zar zor alıcı bulan ürünleri mevcuttu. Ancak daha da ileri gitmeyi planlamış ve bir tasarımcı yardımıyla platin oje şişeleri yapmıştır.

5- Guerlain Pırlanta Kaplı Ruj – 62.000 $

1828 yılında Fransa’da kurulan çok saygın bir markadır. İlk önceleri parfüm üreten Guerlian’nın şimdiye kadar 300’den fazla parfümü bulunmaktadır. Normalde rujlarının fiyatı 48 $’dır ancak piyasaya çıkardığı bu pahalı ruj, dışı toplamı 199 adet 18 karata erişen pırlantalarla kaplı olan tüp tasarlamışlardır. Aynı zamanda tüpün içerisinde zümrüt ve yakutla kaplanmıştır. Toplam ağırlığı 100 gramı aşmaktadır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0