Siyah noktaları temizleyen maskeler

Siyah noktalarınızı temizlemenize yardımcı olacak 3 maske tarifini sizler için bir araya getirdik.

Burun kenarlarında çıkan siyah noktaların görüntüsü dışında başka olumsuz yönleri de bulunuyor. Örneğin sivilcelerinizin çoğalması, makyajınızın kalıcı olmaması gibi...

Eğer siyah noktalarınızı gidermek istiyorsanız sizlere vereceğimiz bu 3 tarifi cildinize uygulayabilirsiniz.

1-Limon ve yoğurt maskesi

Limonda bulunan antimikrobiyel ve antiviral özellik siyah noktalara birebir çözüm sağlıyor. 2 tatlı kaşığı limon suyu ve yarım kaşık yoğurdu karıştırın. Siyah noktalarınızın bulunduğu bölgeye haftada 1 kez uygulayın.

2-Yumurta akı maskesi

Yumurta akı cildinizdeki gözenekleri sıkılaştırıp, siyah nokta oluşumunu engelliyor. 1 tane yumurtanın akını parmak uçlarınız ile masaj yaparak yüzünüze sürün. 15-20 dakika bekletin. Daha sonra bol su ile yıkayın.

3-Bal ve süt maskesi

Yarım yemek kaşığı balı 1 çay kaşığı süt ile karıştırın. Isıya dayanıklı bir kasede 2-3 dakika ısıtın. Karışım soğumadan siyah noktaların yoğun olduğu bölgeye ince tabaka halinde uygulayın.

Dekorasyonda yeni moda: Ev çadırları

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda yeni moda: Ev çadırları
'Duygu Sarışın'ın yüzü yandı' iddiasın yanıt geldi

İLİŞKİLİ HABER

'Duygu Sarışın'ın yüzü yandı' iddiasın yanıt geldi
Avukatından Ivana Sert'e dava şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Avukatından Ivana Sert'e dava şoku!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Melek aksu 6 yıl önce

Iyiymis