Yaşlı gösteren makyaj hataları

Günlük makyajınızda kullandığınız bazı teknikler, olduğunuzdan daha yaşlı görünmenize neden olabilir. İşte yaşlı gösteren makyaj hataları....

Genç ve güzel gözükmek için cildinize uyguladığınız makyaj, sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Sizler için yaşlı gösteren makyaj hatalarını araştırdık...

1-Yüksek kapatıcılı fondöten kullanmak

Yüzünüzdeki sivilceleri kapatayım derken cildinizi yaşlı gösterebilirsiniz. Daha doğal ve pürüzsüz bir cilt istiyorsanız ince yapılı fondötenleri kullanmalısınız.

2-Makyaja baz sürmeden başlamak

Uzun süredir kozmetik mağazalarında yer alan makyaj bazı, cildinizin parlak ve oluşan çizgileri kapatmaya yarar. Bu yüzden makyaja başlamadan önce mutlaka baz kullanmalısınız.

3-Pudranın dozunu kaçırmak

Sıkıştırılmış pudralar cildin pul pul dökülmesine sebep olur. Eğer cildinizde sivilce varsa ve yağlıysa ince bir kat pudrayı sadece T bölgenize sürün.

Yeni evlenecekler için dekorasyon önerisi

İLİŞKİLİ HABER

Yeni evlenecekler için dekorasyon önerisi
Limon ve karbonat temizlikte nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Limon ve karbonat temizlikte nasıl kullanılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0