Yüz temizleme fırçası nedir ve nasıl kullanılır? Yüz temizleme fırçasının cilde faydaları

Yüz temizleme fırçanızı temizleme ürünlerine yardımcı ürün olarak kullanılan ve her kadının cilt bakım seti içinde olması gereken bir üründür. Cildinizdeki ölü derileri temizlemek için uyguladığınız tüm yöntemleri unutturacak yüz temizleme fırçası nedir? Nasıl kullanılır? sizler için araştırdık...

Cilt sağlığı ve cilt bakımı, özellikle kadınların en hassas ve titiz oldukları konulardan biridir. Cilt güzelliğine ve sağlıklı bir cilde sahip olmaya ekstra önem veren kadınların cilt bakım setlerindeki olmazsa olmaz ürünlerden biri olan yüz temizleme fırçası; cildin yumuşak, lekesiz ve temiz olmasını sağlamaktadır. Cildinizi temizleme ürünleriyle temizler ve arındırırken yüz temizleme fırçası ile desteklerseniz cildin kalıcı güzelliğini daha uzun süre koruyabilirsiniz. Yüz temizleme fırçası, lekelerin görünümünü azaltmak, sivilcelerin çıkmasını önlemek ve yağ dengesini eşitlemek için kullanılır. Etkili bir yüz temizleme fırçası, peeling etkilii bakım ürünlerinden daha kalıcı bir çözüm sağlar. Peki yüz temizleme fırçası nasıl kullanılır?

En kolay cilt bakımı nasıl yapılır? 3 adımda pratik cilt detoksuİLİŞKİLİ HABEREn kolay cilt bakımı nasıl yapılır? 3 adımda pratik cilt detoksu

-Fırçayı yüzünüze hem ıslakken hem de kuru haldeyken uygulayabilirsiniz.

Kuru cildinize uygularken;

- Nazikçe bastırmadan dairesel hareketlerle tüm yüzünüzde fırçayı gezdirin.

- Aynı nokta üzerinde çok fazla durmayın.

- Burun ve çene bölgesine yoğun bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Buharla cilt bakımı nasıl yapılır? Buhar cilde nasıl uygulanır?İLİŞKİLİ HABERBuharla cilt bakımı nasıl yapılır? Buhar cilde nasıl uygulanır?

Islak cildinize uygularken;

- Yüzünüze mutlaka bir nemlendirici sürün.

- Fırçalama işlemi bittikten sonra ılık su ile yıkayın.

- Yüz temizleme kremleri ile de cildinizi fırçalayabilirsiniz

HANGİ YÜZ TEMİZLEME FIRÇASI KULLANILIR?

Cildinizi derinlemesine temizlemek aynı zamanda tüm makyaj kalıntılarını arındırmak için Foreo Luna 2'yi kullanabilirsiniz. Nazik ve ultra hijyenik medikal dereceli silikon, bakteri birikmesine karşı dayanıklıdır ve bu da naylon kıllı yüz fırçalarından 35 kat daha hijyenik
olmasını sağlar. Ekstra bir fırça başlığı almanıza gerek yoktur. 2 yıl garanti, 10 yıl da kalite garantisi vardır. Foreo Luna, , ilk kullanımdan sonra etkisi hemen fark edilir. Her başarılı güzellik rutini için bir temel kullanım ürünü olan Foreo Luna, T-Sonik titreşimler,% 99,5 oranında kir ve yağ çıkarır. Makyaj kalıntılarını ve ölü cilt hücrelerini giderir. 

YÜZ TEMİZLEME FIRÇASI KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

  • Piyasada birden fazla seçenekleri olan yüz temizleme fırçalarını satın alırken mutlaka fırça kıllarının yumuşak olmasına özen gösterin.
  • Her kullanımdan sonra mutlaka fırçanızı sıcak su ile yıkayın.
  • Pille çalışan fırçaların kullanma talimatını okumadan yüzünüze sürmeyin.
  • Fırçanızı temizlerken kesinlikle kokulu sabunlarla ya da ağır kimyasal maddeler içeren şampuanlar ile yıkamayın. 
Louis Vuitton Cruise 2022: Uzay yolculuğu gerçeğe dönüşürse

İLİŞKİLİ HABER

Louis Vuitton Cruise 2022: Uzay yolculuğu gerçeğe dönüşürse
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ada 8 ay önce

Yüz temizleme fırçası nasıl temizlenmek peki