Evde French nasıl yapılır?

Son dönemlerde kadınların sıkça kullandığı Fransız Manikürü yani French evde nasıl yapılır sizler için araştırdık...

Sizde kuaföre gitmeden evde pratik malzemeler ile tırnaklarınızı bakımlı gösteren French oje yapabilirsiniz. Yapılması zor gibi görünen Fransız Manikürünün aslında yapımı çok basit.

İşte ayrıntıları ile evde French oje yapımı...

- Öncelikle tırnaklarınızı istediğiniz uzunlukla kesin. Ancak tüm tırnaklarınızın birbirine eşit boyutlarda olmasına dikkat edin.

- Daha sonra törpü ile ellerinizin yapısına göre kare veya oval olacak biçimde tırnaklarınızı şekillendirin.

- Tırnak etlerinizi temizlemek için dayanabileceğiniz sıcaklıkta suya koyarak 5 dakika bekletin. Tırnak etleriniz yumuşadıktan sonra manikür makası ile etleri kesin.

- Ojenin uzun süre kalıcılığı arttırmak için tırnaklarınızı katikül yağı ile yağlayın. 

- French yapmak için en pratik yöntem hazır bant ya da taslak kullanmaktır. Kozmetik mağazalarında kolayca bulabileceğiniz French bantları tırnağınızın ucuna yerleştirin. Beyaz ojeyi tek bir çizgi halinde sürün. Beyaz oje kuruduktan sonra bandı çıkarın. 

- Ve son olarak parlatıcı cila ile tüm tırnaklarınızın üzerinden geçin.

İşte bu kadar...

Hamilelikte parfüm kullanılabilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelikte parfüm kullanılabilir mi?
Kot nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Kot nasıl temizlenir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0