10 dakikada  makyaj nasıl yapılır?

Günlük hayatınızda profesyonel bir makyaj için saatlerce vakit harcamanıza gerek yok. Yalnızca 10 dakikada kusursuz bir makyaj yapabilirsiniz. İşte 10 dakikada yapılan pratik makyaj...

- İlk önce makyajınızın kalıcı olması için baz ile makyaja başlamalısınız. Bu baz aynı zamanda gözenekleri de kapatarak fondötenin cildinizde pürüzsüz görünmesini sağlar.

Makyaj bazını uyguladıktan hemen sonra fondöteninizi tüm yüzünüze eşit miktarda olacak şekilde dağıtın.

Göz makyajınızda tek renk, mat far kullanacaksanız ince, eğer ışıltılı far kullanacaksanız dağıtma fırçası kullanmalısınız. Bu yöntem göz makyajınızı pratik bir şekilde yapmanızı sağlar. Farı göz kapağınıza dağıttıktan sonra kahverengi bir göz kalemi ile kirpik diplerinize çizgi çekin. Maskaranızı da uygulayarak göz makyajınızı tamamlayın.

- Hafif bronz ten makyajı şık, pembe ten makyajı ise spor kombinlerinize uyum sağlayacaktır. Bu yüzden kombininizle uyumlu bir renk allık veya bronzer ile elmacık kemiklerinizi belirginleştirin.

- Parlak ve sağlıklı görünen cildin tek sırrı highlighte kullanmaktır. Göz pınarlarınıza, kaş kemiği altına ve elmacık kemiklerinizin tam üstüne yelpaze fırça yardımıyla highligter uygulayın.

- Makyajın son adımı ise ruj seçimidir. Aksesuarlarınız ile uyumlu bir rujunuzu sürdükten sonra fazlasını peçeteye almayı unutmayın!

İşte bu kadar!

Maybelline Total Temptation maskara incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Maybelline Total Temptation maskara incelemesi
Serçe parmak acısı nasıl geçer?

İLİŞKİLİ HABER

Serçe parmak acısı nasıl geçer?
Deri çanta nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Deri çanta nasıl temizlenir?
Evde saç boyası nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde saç boyası nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0