Chanel Hydra Beauty ürün incelemesi

Dünyaca ünlü Chanel markasının piyasaya yeni sürdüğü muhteşem nem etkili Hydra Beauty ürünlerini sizler için inceledik. İşte Chanel Hydra Beauty hakkında her şey…

Kuru ve nemsiz kalan cilt zamanla pul pul dökülmeye başlar. Bu durumda yapmanız gereken makyaj öncesi cildinizi iyi bir şekilde nemlendirmek gece de yatarken mutlaka bakım kremi kullanamaktır. Chanel, koleksiyonuna hem makyaj bazı hem de gece kullanabileceğiniz yeni iki ürün daha ekledi. Hydra Beauty Micro Liquid Essence ve Hydra Beauty Masque de Nuit au Camélia.


- Cildi yeniden yapılandıran ve nem verme özelliğine sahip Micro Liquid Essence, içerdiği özel mikro bakım parçacıklarıyla cilde homojen ve yoğun bir şekilde nüfuz ediyor. Ürünün formülünü oluşturan kamelya özleri bu parçacıklar vitamin, amino asit ve peptidler ile birleştiğinde cilde ihtiyacı olan günlük bakımı en etkili bir biçimde sağlıyor.


Masque de Nuit au Camélia ikinci ürün ise kamelya çiçeğiniin faydalı etkileri kullanılarak yapılmış. Gündüz zararlı güneş ışınlarından cildi koruyarak gece cildin yeniden yapılanmasını sağlıyor. Kamelya ve mavi zencefil özlerinin birleşimiyle oluşturulan formülü sayesinde güne canlı, dinlenmiş ve parlak bir cilt ile uyanmanızı sağlıyor. 

Maybelline Total Temptation maskara incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Maybelline Total Temptation maskara incelemesi
En iyi ve en etkili göz altı kremleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi ve en etkili göz altı kremleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0