Bioderma Sensibio H2O misel su temizleyici kullananlar var mı? Bioderma makyaj temizleme suyu

Makyajınızı derinlemesine temizlemek aynı zamanda cildinize bakım yapan bir misel su arıyorsanız Bioderma'nın Sensibio H2O ürününü deneyebilirsiniz. Son yıllarda yaptığı avantajlı paketlerle kullanıcıların yüzünü güldüren Bioderma'nın oldukça ses getiren Sensibio H2O misel su temizleyiciyi kullanan kişilere sorduk. Bioderma Sensibio H2O misel su temizleyici gerçekten makyajı iyi çıkarıyor mu? İşte sorunun yanıtı...

Misel su ya da Micellar water, kozmetik dünyasının favori ürünlerinden biri haline gelen makyaj temizleyicisine verilen isimdir. Misel su hem ciltteki makyajı temizler hem de cildi nemlendirir ve tazeler. Su kadar duru ve taze, makyaj temizleme yağı kadar etkili, üstelik en hassas ciltte bile gayet titiz makyajı kiri tozu temizleyen misel sular her geçen gün kozmetik sektörünün vazgeçilmezi haline geldi. Fransa'da 1995 yılından bugüne onlarca uzman dermatolog ve biyolog ile piyasaya binlerce cilt bakım ürünleri süren Bioderma da cildin tabakasını koruyan aynı zamanda makyajı derinlemesine temizleyen bir misel su çıkardı. Seyahat boyları ve pembe ambalajı ile dikkat çeken Bioderma Sensibio H2O misel suyunu sizler için mercek aldık. Markanın vaadleri arasında yer alan maddeler oldukça başarılı bir ürün olduğunu gösteren Bioderma Sensibio H2O misel su makyajı güzel temizliyor mu? Cildi yağlandırıyor mu? ve Kirpiklerin dökülmesine sebep oluyor mu? merak ediyorsanız haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.

Bioderma Sensibio H2O misel su

Bioderma Sensibio H2O misel su

Sensibio H2O hakkında tek pamukla tüm göz makyajını temizlediğine dair birden fazla kullanıcı yorumları bulunuyor. Özellikle göz makyajını kolayca temizleyen bu misel su, kirpiklerde dökülme yapmıyor.

Zenginleştirilmiş formülü sayesinde hassas cilde sahip olanların cildin üst tabakasına zarar vermeden ten makyajını temizlemeye yardımcı oluyor. Ciltte bulunan sivilce, leke gibi sorunların kaldırılmasını sağlayan  Bioderma Sensibio H2O, cildin yapısıyla adeta bütünleşiyor.

bioderma sensibio h2o

bioderma sensibio h2o

Piyasadaki diğer misel sulara göre minimal bir şişeye sahip olan Sensibio H2O, paraben ve alkol içermiyor. Suya dayanıklı makyaj malzemelerini bile kolayca temizliyor. Yatıştırıcı aktif içerikler ve dekonjestan özelliği ile Sensibio H2O cildi rahatlatır ve ferahlatır.

Cildinizin hassasiyeti konusunda şüpheleniyorsanız mutlaka deneme boyunu satın alarak denemelisiniz. İçerisinde bulunan  Sensibio tanecikler, makyaj sonrası gözeneklerin tıkanmamasını ve leke bırakamadan temizlenmesine yardımcı oluyor.

Ürünün 500ml'lik fiyatı ise 89,95 TL.

20 günlük İngiliz diyeti ile 7 kilo zayıflama listesi! İngiltere diyeti nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

20 günlük İngiliz diyeti ile 7 kilo zayıflama listesi! İngiltere diyeti nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

gülsüm 3 yıl önce

cilt temizliğim için bir tek zigavus ürünlerini kullanıyorum hangi marka denediysem alarji yaptı bunda öyle bir sorun yaşamadım