Benefit'ten ne alınır? Benefit markasından alınması gereken 5 ürün

Sevimli ambalajları ve farklı ürün çeşitleri ile dünyaca tanınan Benefit kozmetik markasından mutlaka alınması gereken belli başlı ürünler var. Makyaj düşkünlerinin kullandıkça çok seveceği Benefit markalı ürünleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte mutlaka alınması gereken 5 Benefit ürünü:

Benefit Cosmetics LLC, San Francisco, California'da kurulmuş ve merkezi 30'dan fazla ülkede 2.000'den fazla tezgahta satış yapan kozmetik üreticisidir. Paris merkezli dünyanın önde gelen lüks ürün grubu Moet Hennessy - Louis Vuitton (LVMH) bir zamanların mütevazı ve küçük dükkanını bünyesine katınca moda dünyasının gözleri Benefit'e çevrildi.Dünyaca ünlü kozmetik markası Benefit'i yakından tanımak isteyenlere müjde! Sizler için Benefit markasına ait mutlaka alınması gereken ürünleri inceledik. İşte kullanan ve deneyenlerin yorumlarını da eklediğimiz Benefit'ten alınması gereken 5 ürün;

1- Benefit Hoola Bronzer / 210,00 TL

Benefit markasının ödül olan Hoola Bronzlaştırıcısı, piyasadaki bir çok bronzerdan ayıran özelliklere sahip. Her cilt tonuyla bütünleşiyor, içinde kızıllık veya turunculuk bulundurmuyor. Uzun süre kalıcılığıyla da kullananlar tarafından çok beğenilen Hoola, mat görünümü sayesinde doğal bronzluğu elde etmenizi sağlıyor.

2-Benefit Roller Lash Maskara / 165,00 TL

Benefit Roller Lash, her kadının makyaj çantasında mutlaka bulunması gereken bir maskara. İçerisindeki B5 provitamin sayesinde kirpiklerin uzamasını sağlıyor. Aynı zamanda saten bitişiyle gözlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Üstelik temizlenmesi de çok basit.

3-Benefit The Porefessional Makyaj Bazı / 215,00 TL

Şimdiye kadar kullandığınız primerları unutturacak ürün Benefit'ten. Gözeneklerin küçülmesi ve makyajınızı kalıcılığını arttırmada oldukça başarılı olan The Porefessional makyaj bazı kullananlar tarafından ipeksi yapıda olduğunu bu sayede yağlı ciltlerin istediği görüntüye ulaşmasını sağladığı söyleniyor.

4-Benefit Watt’s Up Aydınlatıcı 208,00 TL

Benefit, cildin aydınlık ve sağlıklı görünmesini sağlayacak ürünler çıkarmaya devam ediyor. Watt’s Up aydınlatıcı, özellikle tek başına kullanıldığında ya da makyaj bazı olarak uygulandığında cildin ışıl ışıl görünmesini sağlıyor. Markanın çıkardığı bu ürün 'uzaydan bile görülebilen parlaklık' sloganı ile tanınıyor.

5-Benefit Benetint Likit Dudak ve Yanak Renklendiricisi 210,00 TL

 

Benefit'in en ünlü ürünlerinden biri ise 'Benetint'. Hem allık hem de ruj olarak kullanılabilen bu ürün, kalıcılığıyla göz kamaştırıyor. Kullananlar tarafından suya dayanıklılığı test edilmiş en iyi makyaj temizleme suyunun bile kolay kolay çıkaramadığı gözlemlenmiş.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0