Pahalı makyaj ürünlerinin uygun fiyatlı muadilleri

Kozmetik sektörünün genişlemesiyle dünyaca ünlü markaların uygun fiyatlı muadilleri sektörde yerini almaya başladı. Sizler için pahalı makyaj ürünlerinin uygun fiyatlı muadillerini araştırdık. İşte çok sevilen pahalı makyaj malzemelerinin uygun fiyatlı muadilleri...

Dünyaca ünlü kozmetik markalarının makyaj malzemeleri, kaliteli ambalajları ve içerisindeki ürünlerin uzun ömürlü olması dolayısıyla fiyatları oldukça pahalıdır. Sizler için pahalı ürünlerle aynı etkiyi veren uygun fiyatlı muadil ürünleri araştırdık. İşte 3 farklı pahalı makyaj malzemesinin uygun fiyatlı muadili...

1- Benefit They’re Real Maskara / 165,00 TL – Maybelline Volum’ Express Colossal Maskara / 27,00 TL

Benefit markasının They’re Real maskarası, kullanan herkes tarafından çok  beğenildi. Ancak ürünün çabuk bitmesi fiyatı dolayısıyla bütçenizi zora sokabilir. Bu yüzden uygun fiyatlı marka olan Maybelline'nin Volum’ Express Colossal maskarasını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 

2-Nars Orgasm / 120,00 TL – NYX Pinched / 20,00 TL

Cildi hem aydınlık hem de sağlıklı göstermek için kullanılan Nars'ın Orgasm'ına uygun fiyatlı bir muadil arıyorsanız NYX markasının Pinched ürününü tercih edebilirsiniz. Etkileri ve renk tonu da aynı olan bu allığın en belirgin özelliği ise kalıcı olması. Uygun fiyatlı olan NYX, pahalı olan Nars'a göre daha kalıcı. 

3- MAC Eye Shadow “Satin Taupe”/ 120,00 TL – Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Single “Nutty” / 10,00 TL

Mac markasının güçlü renk pigmentasyonlu tekli farları kullananlar tarafından çok beğenildi. Ancak yüksek fiyatlı olması bütçenizi zorlayabilir. Bu yüzden sadece Gratis mağazalarında satılan Wet'n Wild'in  Satin Taupe farını alabilirsiniz.

Havludaki rimel lekesi nasıl çıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Havludaki rimel lekesi nasıl çıkar?
Karbonat saç kepeğini geçirir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Karbonat saç kepeğini geçirir mi?
Fondöten uygularken nelere dikkat etmelisiniz?

İLİŞKİLİ HABER

Fondöten uygularken nelere dikkat etmelisiniz?
Uygun fiyatlı makyaj bazı önerisi

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyatlı makyaj bazı önerisi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Ece 5 yıl önce

Emeğinize sağlık ama keşke daha fazla muadil ürün koysaydınız.Devamı gelirse süper olur.

Toplam 4 beğeni

dmt 5 yıl önce

Kapak resminde olan far paletinin markasını yazabilir misiniz?

Toplam 0 Beğeni