Clarins BB Krem incelemesi

Son yıllarda birçok kişi ten makyajında fondöten yerine BB krem tercih ediyor. Sizler için Clarins markasının BB kremini detaylarıyla birlikte araştırdık. İşte Clarins BB Krem incelemesi...

Kozmetik markalarına son yıllarda büyük kazanç sağlayan BB kremler, cildinin parlak ve sağlıklı görünmesini isteyen tüm kadınların ilk tercihi haline geldi. BB kremlerin ince yapılısı olması ve cilde doğal bir görünüm vermesi açısından favori makyaj ürünleri arasında yer alıyor. Eğer siz de günlük kullanım için fondöten yerine bb krem tercih ediyorsanız cilt tipinize ve tonunuza en uygun bb kremi bulmalısınız.

İşte size fikir verebilecek Clarins BB Krem incelemesi:

Yüksek kapatıcılığı olan bu BB krem, 3 farklı tondan oluşuyor. Ürünün vaadleri arasında; cildi koruma, yenileme ve cilt tonunu eşitleme yer alıyor.

Ciltteki ince çizgileri, pürüzleri, lekeleri, morlukları, renk eşitsizliklerini ve kırmızılıkları kolayca kapatıyor. 

Yüzünüzde hiçbir ağırlık yaratmayan bu BB kremin en güzel özelliği ise, hafif yapılı olması. 

Ürünün raf fiyatı 99,00 TL.

Dudak çatlamasına ne iyi gelir?

İLİŞKİLİ HABER

Dudak çatlamasına ne iyi gelir?
Ev yapımı lavantalı çarşaf spreyi

İLİŞKİLİ HABER

Ev yapımı lavantalı çarşaf spreyi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Aİse 4 yıl önce

299 tl demek istediniz sanırım