En iyi ışıltılı allıklar! 2024'ün en iyi allık markaları ve fiyatları

Çeşitli güzellik ürünleri arasında, zaman zaman allıkları gözden kaçırabilirsiniz. Oysa sadece birkaç damla allık cildinizin daha sağlıklı ve genç görünmesini sağlayabilir. Peki en iyi allık markası hangisi? İşte piyasadaki en iyi ışıltılı allıklar...

Yaz makyajının en önemli detaylarından biri olan aydınlatıcılar, cildinizin daha canlı ve daha parlak görünmesini sağlar. Highlighterınız ve strobing tekniği ile elde edeceğiniz ışıltılı görünümü, parlak taneciklerle harmanlanmış allıklar ile de pratik ve etkili bir şekilde elde edebilirsiniz. Sizler için, güzelliğinizi içten gelen bir ışıltıyla tamamlayacak en iyi allıkları seçtik.

İşte en iyi ışıltılı allıklar:

  • Too Faced - Papa Don't Peach 932,86 TL
  • Nyx Cosmetics Baked Blush - Foreplay 319,00 TL
  • Tom Ford Sheer Cheek Duo - Paradise Lust 2230 TL

  • Becca Luminous Blush - Camellia  1253 TL
  • Essence Metal Chrome Blush - No10 My Name is Gold, Rose Gold 82 TL
  • Nars Blush - Orgasm 1320  TL
Hygge ne demek? Hygge ev dekorasyonu nedir, nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Hygge ne demek? Hygge ev dekorasyonu nedir, nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0