Chanel'den alınması gerekenler

Dünyaca ünlü kozmetik markası Chanel'den mutlaka alınması gereken kozmetik ürünlerini sizler için araştırdık. İşte Chanel'den alınması gerekenler...

Fransız bir Moda Tasarımcısı olan Gabrielle Bonheur Coco Chanel ‘ın girişimleriyle birlikte kozmetik ve moda dünyasına giriş yapan Chanel markası, kurulduğu ilk günden bugüne kadar çıkardığı çeşitli kozmetik ürünleriyle çığır açtı. "Yasemin.com" ekibi olarak dünyaca ünlü Chanel kozmetik markasından mutlaka alınması gereken ürünleri araştırdık. 

İşte Chanel'den alınması gereken 4 ürün:

1-Chanel No 5 Pour Femme EDP Bayan Parfüm 50ml / 475,00 TL

Yaz-kış kullanıma uygun olan Chanel markasına ait bu parfümün çok fazla kullananı var. Özellikle ünlü isimlerin birçoğu sık sık konuşmalarından bu parfümden bahsetmiştir. Markanın en çok satış yaptığını ürünüdür. 

2-Chanel Joues Contraste Powder Blush Angelique 190 / 210,00 TL

Hem kokusu hem de şık kafide kılıfı ile satın almadan önce kendine hayran bırakan bu allık, cildinize ipeksi bir görünüm kazandıracak.

3-Chanel 4'lü Far-Les 4 Ombres-Tisse Camelia 305,00 TL

Renklerin uyumu ve kaliteli ambalajıyla gözlerinizin anlam kazanmasını sağlayan bu far paletleri tozutmadan, göz kapağında kolayca dağılıyor.

4-Chanel Rouge Allure Gloss Distinction 138,00 TL

Chanel markasının şık sunumları ile kendinizi çok özel hissedeceksiniz. Sürüldüğü ilk andan itibaren dudaklarınızın dolgun görünmesine yardımcı olan bu rujlar, kalıcılığıyla da göz kamaştırıyor.

Max Factor Facefinity 3'ü 1 Arada fondöten incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Max Factor Facefinity 3'ü 1 Arada fondöten incelemesi
Benefit Roller Lash maskara incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Benefit Roller Lash maskara incelemesi
Sezonun yükselen trendi: Kiraz deseni

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun yükselen trendi: Kiraz deseni
Uygun fiyatlı en iyi nude rujlar

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyatlı en iyi nude rujlar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0