Yüzde oluşan çukurlar için bakım maskeleri

Yüzde oluşan ve portakal kabuğuna benzeyen çukurlar için etkili cilt bakım maskelerini sizler için araştırdık. İşte yüzde çıkan çukurları geçirmenin püf noktaları...

Yaşlanma ve yetersiz cilt bakımı yüzünden cilt üzerinde portakal kabuğuna benzeyen çukurlar oluşur. Bu görüntü estetik açıdan da kişiyi rahatsız eden bir durumdur. "Yasemin.com" ekibi olarak, cilt üzerindeki bu çukurları geçirecek maske tariflerini araştırdık. 

İşte cilt üzerindeki çukurlar için etkili cilt bakım maskeleri:

SANDAL AĞACI MASKESİ
Her türlü cilt sorununda rahatlıkla kullanabileceğiniz sandal ağacı tozunu macun kıvamına getirin ve yüzünüze masaj yaparak uygulayın. Karışımı yüzünüzde 15 dakika kadar beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Haftada bir düzenli olarak bu karışımı kullanarak istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

DOMATES MASKESİ
Domates suyunu yüzünüze sürün ve 20 dakika boyunca bekletin. Ardından yüzünüzü ılık suyla durulayın. Domates suyu cilt çukurlarının giderilmesinin yanı sıra cildinizdeki pütürlü görünümün de ortadan kaldırılmasını sağlar.

YOĞURT MASKESİ
Ev yapımı yoğurdu cildinizdeki çukurların bulunduğu yerlere sürün. 20 dakika bekletin ve ılık su ile durulayın. Bu maskeyi de haftada iki kere kullanarak cilt çukurlarının oluşmasının önüne geçebilirsiniz.

PAPAYA MASKESİ
Papaya meyvesini ezerek püre haline getirin ve cildinize masaj yaparak sürün. 20 dakika kadar beklettiğiniz bu maskeyi ılık su ile durulayarak temizleyebilirsiniz.

Uygun fiyatlı en iyi maskaralar

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyatlı en iyi maskaralar
Sezonun en modern konsol modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en modern konsol modelleri
Candice Swanepoel’den cildi nemlendiren maske tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Candice Swanepoel’den cildi nemlendiren maske tarifi

BİR YORUM YAPIN 0