Turuncu göz makyajı nasıl yapılır?

Yaz aylarının en trend makyajı haline gelen turuncu göz makyajı nasıl yapılır sizler için araştırdık. İşte pratik turuncu göz makyajı yapımı...

Sezonun makyaj trendleri hızla değişmeye devam ediyor. 2018'in yaz aylarında daha fresh ve daha aydınlık bir makyaj yapmak istiyorsanız sezonun trendi olan turuncu göz makyajını tercih edebilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için turuncu göz makyajının yapımı araştırdık.

İşte iki farklı turuncu göz makyajı yapımı:

- SADECE TURUNCU FARLA YAPILAN GÖZ MAKYAJI

NYX Professional Makeup’ın Hot Singles tekli farlarından LOL rengini alın ve tüm göz kapağınızı karıştırma fırçası yardımıyla hızlıca uygulayın. Ardından alt kirpik diplerinize ve göz kapağının katlanma bölgesine ince fırçayla yumuşak bir geçiş yapın. Eğer kirpik diplerinizi biraz daha belirginleştirmek isterseniz, koyu kahve bir farı ince bir çizgi halinde uygulayabilirsiniz.

- TURUNCU DUMANLI GÖZ MAKYAJI

Bu sezonun trend makyajını gözlerinize uygulamak istiyorsanız, dumanlı turuncu göz makyajı yapmalısınız. İhtiyacınız olan tek şey NYX Professional Makeup’ın In Your Element far paletlerinden "Earth" rengi. Turuncu farı tüm gözünüze uyguladıktan sonra, gözlerinizin dış köşelerinde koyu bir ton kullanabilir, kaş altlarınızı ve göz pınarlarınızı da açık bir renkle aydınlatabilirsiniz.

Kırmızı kadife kek tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı kadife kek tarifi
Vücudumuzda hangi organlar taş üretir?

İLİŞKİLİ HABER

Vücudumuzda hangi organlar taş üretir?
Parlama yapmayan yaz makyajının püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Parlama yapmayan yaz makyajının püf noktaları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0