Uygun fiyatlı en iyi tonikler

Cildinizdeki sivilcelerin azalmasını sağlamak ve cilt lekelerinin önüne geçmek için mutlaka tonik kullanmalısınız. Sizler için kozmetik dünyasındaki uygun fiyatlı en iyi tonikleri araştırdık. İşte uygun fiyatlı en iyi 5 tonik...

Tonik, cildin gözeneklerini sıkılaştırarak siyah noktalarının ve sivilcelerin oluşmasını engellemek için kullanılan bir güzellik ürünüdür. Özellikle makyajınızı temizledikten sonra uygulandığında kısa sürede etkili sonuçlar elde etmenizi sağlar.  "Yasemin.com" ekibi olarak uygun fiyatlı en iyi tonik markalarını fiyatları ve kullanıcı yorumlarıyla birlikte inceledik.

İşte uygun fiyatlı en iyi tonikler:

1-Pixi Skintreats Glow Tonic / 72,00 TL

Uygun fiyatlı tonik markaları arasında yer alan bu ürün, ciltteki fazla yağı ve kirli tabakayı derinlemesine temizler. Aynı zamanda içerisinde bulunan Glikolik Asit sayesinde cildin canlı ve parlak görünmesini sağlar.

2-Burt’s Bees Brightening Refining Tonic / 28,00 TL

Özellikle dudak ürünleri ile kozmetik dünyasının en bilindik markalarından biri olan Burt’s Bees'in uygun  fiyatlı olan bu toniği, kir, yağ ve makyaj kalıntılarını kalıcı olarak temizler. 

3-Yes To Tomatoes Acne Clearing Facial Toner / 66,00 TL

Hassas ciltlere özel olarak üretilmiş olan bu tonik, domates özlerinin bir araya gelmesiyle oluşturulmuş. Akneli ciltlere sahip olanların da kullanabileceği bu ürün cildin yağ seviyesini dengeler.

4-Garnier Skinactive Micellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser / 30,00 tl

Makyaj temizleme ürünü olarak bilinse de aynı zamanda cildin gözenekleri temizler. Ovalamaya gerek kalmadan ciltteki kalıntıları ve yağın fazlasını hızla giderilmesini sağlar.

5-Thayer’s Witch Hazel Alcohol Free Toner – Rose Petal / 43,00 tl

Özellikle T bölgenizde bulunan siyah noktaların kısa sürede temizlenmesini istiyorsanız bu ürünü kullanabilirsiniz. Gül özlerinden oluşturulmuş bu tonik, cildin ihtiyacı olan tüm bakımının yapılmasını sağlar.

Kozmetik dünyasındaki en iyi toniklere ulaşmak için tıklayınız...

Yaşlanmaya neden olan yiyecekler

İLİŞKİLİ HABER

Yaşlanmaya neden olan yiyecekler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0