Yaza özel en iyi kapatıcılar 2023! İnce yapılı kapatıcı önerileri...

Yaz aylarının sıcak günlerinde yüzünüze ağır kapatıcılar kullanmanıza gerek yok. Hafif yapılı kapatıcılar göz altına dolma yapmadan hem doğal hem de sağlıklı bir görüntüye kavuşmanıza yardımcı olacaktır. Peki yaza özel en iyi kapatıcılar neler? İnce yapılı kapatıcı markaları hangileri? İşte sorunun yanıtı:

Kapatıcı, özellikle göz altında bulunan cilt rengi koyuluğunun giderilmesini, tüm cildin aynı renk olmasını sağlayan kozmetik bir üründür. Ayrıca yüzdeki pürüzleri, kızarıklıkları ve lekeleri gizler ve cilt tonundan 1-2 ton açığı kullanılırsa aydınlatıcı olarak vurgulamak istediğiniz yerleri öne çıkarır. Yorgun bir yüzü canlandırmak, cilt lekelerini gizlemek ve gözaltlarındaki koyu halkalardan kurtulmak için de ideal tercihiniz olacak olan kapatıcılar, gözaltı morluklarını en aza indiriyor. Daha taze ve sağlıklı görünen bir cilt tonuna sahip olmak isterseniz kendinize bir kapatıcı alabilirsiniz. Kapatıcı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, renktir. Eğer ki, cilt tonundan farklı tonda bir kapatıcı alırsanız, kapatmayı istediğiniz rengi, yani olumsuzluğu daha fazla vurgulamış olacağınızı unutmamalısınız. 

YAZA ÖZEL KAPATICI ÖNERİLERİ

  • - Dior - Diorskin Forever Undercover Concealer/ 855 TL
  • - NARS - Radiant Creamy Concealer / 890 TL
  • - Urban Decay - Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer / 420 TL

  • - Tatcha - The Pearl / 1892 TL
  • - Kiehl’s - Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF30/ 510TL
  • - Laura Mercier - Secret Camouflage/ 382TL

  • - YSL - Touche Eclat Radiance Perfecting Pen/ 815TL
  • - Make Up For Ever - Full Cover, Extreme Camouflage Cream/ 899TL
  • - MAC - Pro Longwear Concealer/ 599TL
Balkon zemini nasıl döşenir? Balkon zeminine ne döşenir?

İLİŞKİLİ HABER

Balkon zemini nasıl döşenir? Balkon zeminine ne döşenir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0