Maybelline New York Lemonade Craze Far Paleti incelemesi

Yaz aylarının enerjisine kapılıp gidenlere müjde! Maybelline New York yaza uygun birbirinden ışıltılı renklerden oluşan bir palete imza attı. İşte Maybelline New York Lemonade Craze Far Paleti incelemesi...

Yaz makyajı yaparken kullandığınız farları tek bir palette buluşturan bir ürün olsun ister miydiniz? 'Yasemin.com' güzellik ekibi olarak sizler için yazın heyecanladıran bu paleti mercek altına aldık. İşte Maybelline New York Lemonade Craze Far Paleti incelemesi...

12 farklı sıcak tonları bir arada bulunduran bu palet, yoğun pigmentli ve göz kapağına tane tane simler bırakıyor. Gün boyu kalıcılık sağlayan Maybelline New York Lemonade Craze farları göz kapağında kolayca dağılıyor. Paletin dikkat çeken renkleri arasında yer alan 'Lemonade Craze' özellikle katlanma bölgesine uygulandığında gözlere derin anlam katıyor. Yumuşak ve açılı fırça ile hızlıca göz makyajınızı yapabilirsiniz. 

Yoğun pigmentli ve ultra kremsi yapılarıyla son yılların trend renklerini bir palette buluşturan Maybelline, Limonata etkisinden esinlenmiş.

Ürünün indirimsiz fiyatı 50 TL.

En kaliteli Bluetooth kulaklık modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En kaliteli Bluetooth kulaklık modelleri
La Tweez cımbız

İLİŞKİLİ HABER

La Tweez cımbız
Plajda kullanabileceğiniz bandanalı saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Plajda kullanabileceğiniz bandanalı saç modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0