Kalemle kaş nasıl boyanır? Kaş boyamanın teknikleri nelerdir?

Kalemle kaş boyarken nelere dikkat etmek gerekir ve kalemle kaş nasıl boyanır sizler için araştırdık. İşte kalemle kaş boyamanın tüm ayrıntıları...

Kaşlarınız seyrek, düşük veya şekilsiz ise kaş kalemiyle kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak kalemle kaş boyamanın inceliklerini araştırdık.

İşte kalemle kaş nasıl boyanır ve kaş boyamanın teknikleri...

- Kalemle kaş boyarken asla doğallıktan vazgeçmeyin. Kaş renginize uygun bir kalem seçin. Beyaz tenli ve sarışın olanlar açık kahve tonlarını, esmerler ise koyu kahve veya siyah tonlarını tercih edebilir.

- Kaş kalemi ile boşlukları boyayarak kaşlarınızı daha kalın ve düzgün gösterebilirsiniz. Çizgilerin çok belirgin olmaması için kalemi çok bastırmadan kullanın.

- Kaş kıllarınız çok inceyse kaş farı kullanabilirsiniz. Boyama işlemi bittikten sonra kaşlarınızı kaş tarağı ile taramayı unutmayın.

Tesettür giyimde sarı renkli kıyafetler

İLİŞKİLİ HABER

Tesettür giyimde sarı renkli kıyafetler
Yağlı cilde fondöten sürmenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Yağlı cilde fondöten sürmenin püf noktaları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0