Tatil sonrası saç ve cilt bakımı

Uzun geçen sıcak günlerin ardından soğuk havalar geldi çattı. Sizler için tatil sonrasında cildinizi toparlayacak ve saçlarınızı eski parlak haline kavuşturacak bakım önerilerini araştırdık. İşte tatil sonrası saç ve cilt bakımı...

Tatilde uzun süre güneşe veya deniz suyuna maruz kalan cildiniz ve saçlarınız eski parlaklığını kaybedebilir. "Yasemin.com Güzellik" ekibi olarak tatil sonrasında hem cildinizi hem de saçlarınızı eksisinden daha canlı parlak hale getirecek bakım maskelerini sizler için derledik.

İşte tatil sonrası saç ve cilt bakımı:

CİLDİ CANLI VE PARLAK GÖSTEREN DOĞAL MASKE

MALZEMELER

- 1 adet yumurta akı,
- 1 yemek kaşığı süt

YAPILIŞI VE UYGULANIŞI

Yumurta akı gözenekleri temizleyerek, cildi sıkılaştırır. Ayrıca cildin pul pul olmasını ve kurumasını önler. Süt ise besleyici özelliği ile cildi besler ve nemlendirir. Süt ve yumurta akı birlikte cildi yeniler ve var olan kırışıklıkların görünümünü azaltarak yeni oluşacak olan kırışıklıkları engellemeye yardımcı olur.

►TATİL SONRASINDA OLUŞAN GÜNEŞ LEKELERİNİ YOK ETMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN...

DENİZ SONRASI YIPRANAN SAÇLAR İÇİN MASKE

MALZEMELER

3 yemek kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı elma sirkesi
1 çorba kaşığı bal

YAPILIŞI VE UYGULANIŞI

Tüm malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırın ve saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. 30 dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

Kolay banyo lifi nasıl örülür?

İLİŞKİLİ HABER

Kolay banyo lifi nasıl örülür?
En iyi vücut serumu önerileri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi vücut serumu önerileri
Saça zarar veren modeller

İLİŞKİLİ HABER

Saça zarar veren modeller
Tesettürde şapkalı gelinlik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Tesettürde şapkalı gelinlik modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

ABDULLAH BİLBAY 2 ay önce

Saç araştırmacısı ve saç danışmanı ABDULLAH BİLBAY. İnsan beyni cildine ve saçlarına her gün binlerce mesaj yolluyor. Stresle üzüntüyle oluşan cilt pullanması, kızarma, tahriş olma gibi şeylerin sebebi budur. İyi ve güzel bir cilde sahip olduğunuzu fark ettiğiniz veya teninize hoş ve keyifli temaslar hissettiğinizde beyninizin olup bitenden keyif almasını ya da beyninizdeki olumsuzlukların cildinizde kızarma ve döküntülerle sonuçlanması bundandır. Kısacası beyninizi yakından etkilemekte, bu iki yönlü etkileşim gün boyu sürüp gitmektedir.