Siyah noktaları yok eden üzüm kürü

En sık görülen cilt problemlerinden biri olan siyah nokta sorunundan nasıl kurtulunur? Siyah noktalar için en etkili çözümler nelerdir? İşte evde siyah nokta temizlemek için yapabileceğiniz üzüm kürü…

Siyah nokta, yüzün estetik görüntüsünü bozan bir cilt problemidir.  Aynı zamanda cildin sağlıksız ve mat görünmesine sebep olur. Siyah nokta görüntüsünden tamamen kurtulmak mümkün değildir ama bazı yöntemler ile siyah nokta oluşmasını engelleyebilir ve yeni siyah noktaların oluşumunu geciktirebilirsiniz.

İşte siyah noktalarınızı geçirecek üzüm kürü:

MALZEMELER

1 tatlı kaşığı taze sıkılmış ananas suyu,
1 tatlı kaşığı üzüm suyu,
1 tatlı kaşığı okaliptüs yağı,
1 tatlı kaşığı kabak çekirdeği yağı,
1 tatlı kaşığı havuç yağı,
3 tatlı kaşığı kil

YAPILIŞI:

Tüm malzemeyi bir kabın içinde iyice karıştırın. İyice karışan bu karışımı yüzünüze sürün ve 15 dakika kadar bekletin. 15 dakika sonunda yüzünüzü ovarak yıkayın. Bu karışımı hafta da 3 kez düzenli olarak uyguladığınız takdirde, zamanla siyah noktalarınızın azaldığını göreceksiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0