Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu'nun güzellik sırları

Kariyeri, ailesi ve yeni dizisiyle herkesin severek takip ettiği Leyla Lydia Tuğutlu, yer aldığı bir organizasyonda hem kusursuz fiziğinin sırrını hem de cildinin güzellik yöntemini sevenlerine anlattı. Buğulu gözleri ve ince beli ile merak edilen Leyla Lydia Tuğutlu hakkında merak edilen tüm soruların yanıtını haberimizde kolayca bulabilirsiniz.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinin başrol karakterine hayat vererek ekranlara yeniden dönüş yapan güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu,29 Ekim 1989 tarihinde Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye’de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvara da yarı zamanlı olarak devam eden Tuğutlu, 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalışarak Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. ATV ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisi ile kendini tanıtan ünlü oyuncu hem güzelliği hem de muhteşem formu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu

Karadayı dizisinden sonra Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandıran ve Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışması’nda birinci oldu ve tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı.

Son olarak TV8 ekranlarındaki Kızım dizisinde yer alan Leyla Lydia Tuğutlu, kusursuz cildinin ve fiziğinin sırlarını açıkladı. Güzel oyuncu güzellik sırrının  bol su içmek, iyi beslenmek ve düzenli uyku diyerek ayrıntılı bir şekilde anlattı. 

Uzun zamandır pilates ile uğraşan Leyla Lydia Tuğutlu, annesinin pilates eğitmeni olduğunu ama vakit bulamadığı için evde yaptığını söyledi.

Duru güzelliği ve sade makyajı ile ekranlarda gördüğümüz ünlü oyuncu, çok fazla kimyasal ürünler kullanmadan saç bakımı yaptığını ve cilt bakım rutinini asla atlamadığını da belirtti.

Sezonun ponpon şal modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun ponpon şal modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0