Ruj sürerken yapılan hatalar

Makyajın tamamlayıcısı olan ruju sürerken yaptığınız hatalar, kötü bir görüntü oluşturmanıza sebep olabilir. Sizler için ruj sürerken sık yapılan hataları araştırdık. İşte ruj sürerken yapılan hatalar...

Makyaj kadınlar için vazgeçilmez rutinlerden biridir. Güzel yapılmış bir ten makyajı ve göz makyajının hiç kuşkusuz en önemli tamamlayıcısı iyi sürülmüş bir rujdur. Ancak ruj sürerken yapılan bazı hatalar kötü sonuçlara neden olabilir.

İşte ruj sürerken yaptığınız o hatalardan bazıları...

- Dudaklarınıza kusursuz bir şekilde ruj sürmek istiyorsanız, mutlaka ruj sürmeden önce nemlendirici uygulamalısınız. 

- Dudaklarınızdaki ölü derileri peeling yaparak yok etmelisiniz.

- Makyaj yaptıktan sonra kötü bir görüntü oluşturmak istemiyorsanız dudak kaleminizi rujunuzun rengine göre seçmelisiniz.

- Ruju sürmeye başladığınız nokta dudağınızın ortası olmalıdır. Ruju dudağın ortasından başlayıp dışa doğru sürmelisiniz.

Cilt lekelerini yok eden doğal karışım

İLİŞKİLİ HABER

Cilt lekelerini yok eden doğal karışım
Son trend ayaksız koltuk modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Son trend ayaksız koltuk modelleri
Yeni çıkan en iyi fondötenler

İLİŞKİLİ HABER

Yeni çıkan en iyi fondötenler
Şeftali tonu allık önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Şeftali tonu allık önerileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0