Kıvırcık saçlara özel bakım önerileri

Bakımı oldukça zor olan kıvırcık saçlarınıza etkili kimyasallar sürmek yerine doğal yöntemler ile bakım yapabilirsiniz. İşte kıvırcık saçlara özel bakım önerileri...

Diğer saç tiplerine göre bakımı ve şekillendirmesi oldukça zor olan kıvırcık saçları, evde yapacağınız bir kaç yöntem ile yıpranmış görünümünü ortadan kaldırabilirsiniz. "Yasemin.com" Güzellik ekibi olarak sizler için evde kıvırcık saçlara nasıl bakım yapılır araştırdık. 

İŞTE KIVIRCIK SAÇLARA ÖZEL BAKIM ÖNERİLERİ...

- Duş öncesi saçlarınıza avokado yağı ile maske yapmak saçlarınızın kolay taranmasını sağlayacaktır.

- Kıvırcık saç taradıktan sonra kolay karışabilirler. Bu durumda asla kurutma makinesi kullanmamalısınız.

- Saçlarınızın gerekli olan nemi alabilmesi için buhar banyosu yapabilirsiniz. Kaynayan suyu ocaktan alıp, çıkan buharı saçlarınıza tutun. Su soğuyana kadar işleme devam edin. Haftada 1 defa uygulamak yeterli olacaktır.

- Saçlarınıza tarak veya ısılı makinelerle şekil vermek yerine saçınız ıslakken parmaklarınız ile bukleleri düzelterek dağınık görüntüsünü ortadan kaldırabilirsiniz.

- Kırılan saç uçlarınızı kış aylarında mutlaka kestirmelisiniz.

Hangi yaşta hangi krem kullanmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Hangi yaşta hangi krem kullanmalı?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0