Meghan Markle makyajı nasıl yapılır?

Duru güzelliği, sade göz makyajı ve pembemsi elmacık kemiği makyajı ile sosyal medyanın gündemine oturan Meghan Markle, makyajını nasıl yapıyor ve hangi ürünleri kullanıyor sizler için araştırdık. İşte İngiliz kraliyet ailesinin gelini Meghan Markle makyajı...

İngiliz Kraliyet Ailesi Prens Harry ile Mayıs ayında dünyaevine giren Sussex Düşesi Meghan Markle, oyunculuk kariyerinde ilerlerken güzellik rutininde kullandığı ve elinden düşürmediği ürünleri verdiği röportajlarda paylaşıyordu. Sizler için Meghan Markle'nin kullandığı ürünleri ve makyaj tekniğini paylaşıyoruz.

İŞTE MEGHAN MARKLE'NİN MAKYAJI...

Cildindeki çilleri ve lekeleri fazla kapatmadan doğal bir görünüm elde eden Meghan, aynı zamanda cildinin sağlıklı görünmesi için içerisinde ışıltılar bulunan Laure Mercier'ın bazını kullanıyor. Bunu doğal bir şekilde uygulamak için de Beautyblender süngeri tercih ediyor. 

Dolgun ve tek tek ayrılmış kirpiklerinin sırrının Dior maskara olduğunu söyleyen ABD'li oyuncu, cildini sıkılaştırmak ve güzel kokması için oldukça uygun fiyatlı Nivea Q10 Plus sıkılaştırıcı losyonu kullanıyor.

Saçlarının hep parlak ve canlı göründüğünü söyleyenler için ise "Wella Professionals Oil Reflections Yumuşatıcı Yağ" kullandığını söyledi. Elmacık kemiklerinin aydınlık, canlı gösteren mucizevi allık ise 'Nars Orgasm'.

Günlük hayatında çok az makyaj yaptığını ifade eden Markle, göz altı morluklarını kapatmak aynı zamanda yüz çizgilerini nörtlemek için ise " YSL Touche Eclat Concealer" kullanıyor. Her zaman aşırı göz makyajından kaçınan ABD'li oyuncu eğer gece dışarı çıkacaksa kahve tonlarında içinde minik ışıltılar içeren "MAC Göz Kalemi (Teddy)" göz kalemini kullanıyor.

 

Demi Moore'un bilinmeyen güzellik sırları

İLİŞKİLİ HABER

Demi Moore'un bilinmeyen güzellik sırları
Fondötene alternatif 8 bakım ürünü

İLİŞKİLİ HABER

Fondötene alternatif 8 bakım ürünü
2019'un alyans yüzük modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019'un alyans yüzük modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0