Abigail O'Neill güzelliğinin sırrını açıkladı!

Sosyal medya hesabında sık sık mükemmel fiziği ve pürüzsüz cildini ön plana çıkarak paylaşımlar yapan dünyaca ünlü model Abigail O'Neill kusursuz güzelliğinin sırrının sadece 12 dakikalık yaptığı duştan olduğunu söyledi. İşte haberin detayları...

Dünyaca ünlü 44 yaşındaki model Abigail O'Neill, genç görünümüyle adeta yıllara meydan okuyor. Yaptığı bir açıklamada güzelliğinin sırrının 12 dakikalık duş olduğunu söyleyen model ve oyuncu, bir çok kadına ışık tutuyor.

Peki bu 12 dakikalık duş nasıl yapılır? İşte modelin açıklaması;

'Tabii ki genlerimin de bunda etkisi var ama yıllardır takip ettiğim güzellik rutinimi sadece 12 dakikalık mucize duşa bağlıyorum'' diyerek, ''Bunu her gün ya da haftada en az bir kez denemeye çalışıyorum. Sadece 12 dakikamı alıyor. Temel rutin: 3 dakika sıcak, 30 saniye soğuk su ile duş almak. Ve bunu 3 kez tekrarlamak. Nerede olursam olayım en soğuk ülkede bile olsam bunu yapıyorum. Su sıcaklığı ne kadar soğuk olursa olsun bu benim rutinimin bir parçası. Neredeyse 30 yıldır yapıyorum ve genç görünmeme kuşkusuz katkısı var. İşte en iyi ipucum.''

Sağlıklı yaşam, organik beslenme, düzenli egzersiz, bolca güneş ışığı ile 44 yaşındaki model ''iç organlarınız mutluysa cildiniz de mutlu olacaktır. Uzun zamandır bu şekilde yaşıyorum. Vücudunuza iyi davranırsanız size teşekkür edecektir'' diye ekliyor.

Tayfun Akalın'dan üzücü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Tayfun Akalın'dan üzücü haber!
Acun Ilıcalı Fox TV'ye tazminat davası açacak

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı Fox TV'ye tazminat davası açacak
Beyaz'dan Hadise için sitem: Aynı parayı mı alıyoruz?

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz'dan Hadise için sitem: Aynı parayı mı alıyoruz?
Peker Açıkalın "Egenin Hamsisi" dizisi ile ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Peker Açıkalın "Egenin Hamsisi" dizisi ile ekranlara dönüyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0