En iyi krem allık markası ve fiyatları

Cildinizin sağlıklı ve parlak görünmesi için hafif bir şekilde allık sürebilirsiniz. Kış aylarında cildinizi muhteşem gösterecek en iyi krem allıkları ve fiyatları bir araya getirdik.

Soğuk ve rüzgarlı geçen kış günlerinde kullandığınız cilt bakım ürünlerinin değiştiği gibi makyaj malzemelerinin de değişmesi gerekir. Esen rüzgarların etkisiyle dokusu bozulan ve kuruyan ciltlere pudra ürünler kullanmak makyajınızın yapay görünmesine ve cildinizin pul pul dökülmesine neden olabilir. Ancak sizlere muhteşem bir çözüm önerimiz var. Kullanacağınız allık pudra olması yerine krem formunda olması cildinizde hem doğal bir görüntü bırakır hem de kusursuz görünmesine sebep olur. Peki, kozmetik dünyasındaki en iyi krem allık hangisi? Gelin birlikte inceleyelim...

- Nars - The Multiple / 209 TL

- Fenty Beauty - Match Stix / 166 TL

- YSL Babydoll Kiss & Blush Duo Stick / 182 TL

- Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm / 125 TL

- Nyx Bright Idea Illuminating Stick / 38 TL

- Tom Ford Shade & Illuminate Cheeks / 455 TL

- Bobbi Brown Pretty Powerful Pot Rouge / 135 TL

- Make Up For Ever Hd Cream Blush / 160 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0