Kış için en iyi güneş kremleri 2023! Kış aylarında neden güneş kremi kullanılır?

Güneş kremi yalnızca yaz aylarında değil, kışın da cildinizi korumak için kullanılmalıdır. Bunun yapılmasındaki amaç cildi her daim nemli ve güneşin zararlı ışınlarından korumak. Peki kış aylarına uygun güneş kremleri nelerdir? Gelin birlikte inceleyelim...

Güzellik uzmanlarının yaptığı açıklamalarda sık sık kış aylarında güneş kremi kullanılması gerektiğini vurguluyor. Güneşin zararlı etkilerine karşı savunmasız olan cildinize her zaman koruyucu bir kalkan gerekiyor. Zararlı güneş ışınları cildin erken yaşlanmasına sebep olurken aynı zamanda lekelerinde belirmesine yol açar. Bu yüzden kış aylarında da mutlaka iyi bir güneş kremi kullanmalısınız. Güneş koruyucu kışın kullanılması durumunda cilde ekstra katkı sağlayacaktır. Yaz aylarının en büyük sorunu ciltte kurumalara yol açmasıdır. Bu da zaman içerisinde kırışıklıkları artırır. Eğer önlem almaz isek kış aylarında da bu kuruluk devam eder ve sorun giderek derin bir hal alır. Bunun için önlem olarak yazın kullandığımız güneş koruyuculara kışın da devam etmemiz gerekir. Koruyucular, cildimizi her daim genç tutmamıza ve zamanından önce oluşacak semptomları durdurmamıza yardımcı olur. Yaz aylarının cildimize getirdiği ağır yükleri kışın kolayca tamir edebilir, yeni bir yaza kendimizi aynı zamanda tenimizi hazırlayabiliriz. Bunun için mutlaka güneş koruyucu kullanmalı, cildimizde oluşan lekeleri yok etmek için savaşmalıyız. 

Kışın evde saç bakımı nasıl yapılır? En kolay saç bakımı yöntemiİLİŞKİLİ HABERKışın evde saç bakımı nasıl yapılır? En kolay saç bakımı yöntemi

Piyasada bulunan güneş kremleri arasındaki en iyi güneş kremi hangisi merak ediyor musunuz? Raflarda rengarenk ambalajlarla duran güneş kremlerini aldırmayın. Mutlaka içerisindeki inceleyerek ve cildinizin hassasiyet durumunu ölçerek satın almalısınız.  

KIŞ AYLARINA UYGUN EN İYİ GÜNEŞ KREMLERİ 2023

  • -  Clarins UV 50 Day Screen Multi-Protection / 842 TL
  • - Shiseido Urban Environment Tinted UV Protector / 1050 TL
  • - Dr. Dennis Gross Instant Radiance Sun Defense Sunscreen Broad Spectrum / 789TL

  • - Dr. Andrew Weil for Origins Mega Defense SPF45 / 980 TL
  • - Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF 50 PA++++ / 1813 TL
  • - Laura Mercier Flawless Skin Daily Face Shield SPF 40 / 845 TL

  • - Kiehl's Super Fluid UV Mineral Defense Broad Spectrum SPF 50+ / 1110 TL
  • - La Prairie Cellular Swiss UV Protection Veil Sunscreen Broad Spectrum / 4972 TL
  • - La Roche-Posay Anthelios Ultra-Fluid Lotion SPF 60 / 379 TL

  • - Dr.Jart+ Every Sun Day UV Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 / 751 TL
  • - Missha All Around Safe Block Essence Sun SPF 45 / 349 TL
  • - Sisley Paris Super Soin Solaire Youth Protector for Face SPF 50 / 3357 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0