Manyetik kirpik nedir? Manyetik kirpik zararlı mıdır?

Seyrek ve kısa kirpikleri olanlar genelikle takma kirpik kullanmak için merak ederler. Ancak takma kirpikler köklere zarar verdiği için daha fazla dökülmesine sebebiyet verebilir. Takma kirpiklerin takılması zor olduğundan dolayı kozmetik dünyasında manyetikli kirpikler çıktı. Bu kirpikler hem takılışı kolay hem de kendi kirpiklerinize zarar vermeden uzun görünmesini sağlıyor. Peki manyetik kirpik nedir? Manyetik kirpik nasıl takılır? Yanıtı haberimizde...

Manyetik kirpik, görünümü normal takma olanlardan farklı olmayarak, mıknatıslı olanlara verilen isimdir. Son zamanlarda çok fazla merak edilen ve aranan ürünler arasında yer alan manyetik kirpikler, seyrek ve dökülen kirpik yapısına sahip olmak aynı zamanda da kirpikleri olduğundan daha fazla gür göstermek için kullanılan bir kozmetik üründür. Tüm kadınların dikkatini çeken manyetik veya mıknatıslı kirpikler, göze iki ayrı kirpik ile alt ve üstten tutturulup takılan bir kirpik çeşididir. Siz de mıknatıslı yani manyetik kirpikleri merak ediyorsanız detaylara göz atabilirsiniz.

manyetik kirpik nasıl takılır

manyetik kirpik nasıl takılır

Seyrek, kısa veya görünmeyen kirpiklerden şikayetçi olanların mutlaka kullanması gereken manyetik kirpikler, birçok markanın en çok satılan ürünleri arasında yer alıyor. Doğal görünümü sayesinde kendine hayran bırakan ve kullanımı çok kolay olan manyetik kirpikleri taktığınızda maskara veya başka bir ürün kullanmanıza gerek kalmayacak. Çok uygun fiyatlara özellikle internette birbirinden farklı modelleri bulabileceğiniz manyetik kirpiğin diğer takma kirpiklerden farkı içerisinde yer alan manyetik alanlarla kirpiklere takılıyor olmasıyla kolayca takılıyor. Kullanımı oldukça kolay olan mıknatıslı kirpik, bir çok kişi tarafından merak ediliyor ancak kullananların çoğu memnun kalmadıklarını, kullanımının takma kirpikten daha zor olduğunu belirtiyorlar.  

PEKİ MANYETİK KİRPİK NASIL KULLANILIR?

Mıknatıslı takma kirpik parlak ve gösterişli bir kutu içerisinde satılıyor.  Kutunun içerisinde mıknatıslı kirpikten 4 adet bulunuyor. İlk olarak 1. Parçayı alt kirpiğe uyguluyoruz. Daha sonra diğer kirpiği, kirpiğin üst tarafına uygulayarak altta kalan kirpikle birleşmesini sağlayın. Birbirine denk getirmesi zor olduğundan takarken oldukça dikkat edilmesi gerekiyor. 

mıknatıslı kirpik nasıl takılır

mıknatıslı kirpik nasıl takılır

Kimi bloggerlar tarafından beğenilen mıknatıslı takma  kirpik takarken herhangi bir yapıştırıcı kullanılmadığı içinde gözler kapalı olduğunda dahi kalın bir yapıştırıcı izi bulunmadığı için oldukça doğal durduğu söyleniyor. Ancak kullanan diğer makyaj bloggerları da tam tersi açıklamalarda bulunarak kirpikleri döktüğüne ve göz kapağına zarar verdiğini söyleyenler de var. 

2020 kış dönemine özel üniversite kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

2020 kış dönemine özel üniversite kombin önerileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0