Sesu Sir ağda nasıl kullanılır? Sesu Sir ağda kullananlar! En iyi ağda yöntemi

Yaz aylarına girdiğimiz günlerde kadınların en büyük problemlerinden biri istenmeyen tüylerdir. Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak aynı zamanda pürüzsüz bir cilde kavuşmak istiyorsanız uzun yıllardır kozmetik dünyasında olan Sesu Sir ağdayı kullanabilirsiniz. Peki Sesu Sir ağda nasıl kullanılır? Sesu Sir ağda kullananlar memnun mu? Sesu Sir ağda ne kadar? öğrenmek için yazımıza göz atabilirsiniz.

Son dönemlerde kadınlar tarafından oldukça ilgi gören, etkisi oldukça yüksek olan Sesu Sir Ağda, hem yumuşak hem de pürüzsüz bir cilde kavuşabileceğiniz en güzel tüy alma yöntemidir. Set halinde satışa sunulan, markanın kendi online alışveriş sitesinden satın alabileceğiniz ürün; roll on ağda kartuşu, ısıtıcı makinesi, ağda bantları ve temizleyici mendilleri ile satışa sunuluyor. Kutunun içerisinde bir adet de kullanma kılavuzu bulunuyor. Daha önce roll on ağda kullanmamış olanların yararlanabileceği kılavuzda ürünü nasıl kullanabileceğinize dair detaylı bilgi yer alıyor. 

SESU SİR AĞDA NASIL KULLANILIR?

SESU SIR AĞDA NASIL KULLANILIR?

SESU SIR AĞDA NASIL KULLANILIR?

Sesu Roll On Sir Ağda’yı setten çıkan makinenin iç kısmına yerleştirip, makineyi fişe takarak, ısıtmanız gerekiyor. Yani ağda kartuş şeklinde kutuda bulunuyor. Kartuşu makineye taktıktan sonra makineyi fişe takıp, 15 dakika ağdanın ısınmasını beklediğinizde, ağda kullanıma hazır hale gelmiş oluyor.

İkinci aşamada ısınan ağdayı makineyi de kullanarak, vücudunuzdaki tüylerin çıkış yönüne doğru sürmelisiniz.

Üçüncü aşamada ise kutudan çıkan ağda bezlerini ağdayı uyguladığınız yerlere yine tüylerin çıkış yönünde yapıştırmalı ve bez ile birkaç kez vücudunuzu ovmalısınız.
Ağda bezini çekerken bir elinizle ağdayı gergin bir şekilde tutmalı, diğer elinizle de bezi tüylerinizin çıkış yönünün tersine doğru hızlıca çekmelisiniz.

Kalan ağda kalıntılarını da temizlemek adına yine kutudan çıkan mendili ya da yağları kullanabilirsiniz. Böylelikle işlem sonrasında vücudunuzu nemlendirebilir, daha pürüzsüz ve yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda ağda mendilleri ve yağı kullanarak, cildinizin ağda sonrası tahriş olmasını, kızarmasını ve kurumasını önemli ölçüde engelleyebilirsiniz.

SESU ROLL-ON AĞDA ÇEŞİTLERİ;

İnce, kalın ve normal tüy yapısına göre hazırlanan ağdanın hassas ciltler için de ayrı bir ürünü bulunuyor.

Ağdayı satın alırken, tüylerinizin tipini ve cilt yapınızı da mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Aşırı hassas bir cilt tipiniz varsa markanın hassas ciltler için özel olarak üretilen ürününü seçebilirsiniz. Böylelikle en ufak bir işlem sonrasında bile tahriş olan, kızaran, kabaran cildinizi ağdaya en iyi şekilde hazırlayabilir, ağda işleminin yol açtığı acıyı ve ağrıyı azaltabilir, ağda işleminden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

SESU SIR ROLL- ON AĞDA FİYATI NEDİR?

SESU ROLL-ON AĞDA SETİ

SESU ROLL-ON AĞDA SETİ

Ürünü set halinde satın aldıktan sonra yani diğer kullanımlar için tüm ürünleri ayrı ayrı satın alma şansınız bulunuyor. 

Sesu Roll-On Kolay Ağda Seti HepsiBurada online alışveriş sitesinde yalnızca 269 TL'ye satılıyor.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0