Oksizinc Krem ne işe yarar? Oksizinc Krem nasıl kullanılır? Oksizinc Krem fiyatı

Cildinizi güzelleştirmek, lekeleri hem de renk tonunu eşitlemek için son zamanların en popüler ürünü Oksizinc kremi kullanabilirsiniz. Faydalarıyla göz dolduran, etkisiyle gönülleri fetheden Oksizinc Krem ne işe yarar?Oksizinc Krem nasıl kullanılır? Oksizinc Krem fiyatı nedir? Öğrenmek için yazımıza göz atabilirsiniz.

Oksizinc krem, pek çok cilt sorununa karşı etkili bir kremdir. Paraben içermeyen yapısıyla güvenle kullanılabilen bu krem, içeriği sayesinde cildin daha parlak ve pürüzsüz bir hal almasını sağlar. Sivilce problemlerinin azaltılmasında etkilidir. Daha çok kadınlarda oluşan çatlakları iyileştirici etkiye sahiptir. Aynı zamanda çatlak oluşmasını da önlemektedir. Oksizinc krem, leke ve çil oluşumunu engeller. Bununla birlikte cilt renginin de güzelleşmesini sağlar.

İçerisinde %40 oranda çinko oksit bulunan bu krem, adeta sürülen bölgede kalkan oluşturuyor. Eczanelerde 40 gram ya da 100 gramlık tüplerde satılan Oksizinc Krem, beyaz bir rengi vardır. Etken maddesinin yanı sıra içerisindekilerle cildi besleyerek nemlendirici etkisi oluşturabilir. Paraben içermeyen bu kremi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 

oksizinc krem ne için kullanılır

oksizinc krem ne için kullanılır

OKSİZİNC KREM NASIL KULLANILIR?

Oksizinc krem kremi kullanmadan önce bölgeyi mutlaka güzelce temizleyin. Kuruladıktan sonra güzelce uygulayabilirsiniz. Gün içerisinde 2 veya 3 defa kullanabilirsiniz. Kremin gözle temas etmemesine özen gösterip, eğer temas ederse bol suyu ile yıkayarak temizleyebilirsiniz.

oksizinc krem fiyatı nedir

oksizinc krem fiyatı nedir

OKSİZİNC KREM FİYATI

Sadece eczanelerde ve kozmetik mağazalarda satılan Oksizinc kremin 100 gramı 46,25 TL'dir.

Hamilelikte nasıl oturulmalı ve yatılmalı? Hamilelikte sağlıklı ve ideal uyku pozisyonu

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelikte nasıl oturulmalı ve yatılmalı? Hamilelikte sağlıklı ve ideal uyku pozisyonu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Safiye bebe 7 ay önce

Ulasamiyorum size bana yardımcı olurmusunuz

Safiye bebe 7 ay önce

Ulasacagim bitter istiyorum ürün alabilmek için ama ulasamiyorum