Çay ağacı yağı kreminin cilde faydaları nelerdir? Çay ağacı yağı kremi kullanım önerileri

Doğadan gelen mucizeler arasında yer alan çay ağacı yağının cilde inanılmaz faydaları olduğunu duymuşsunuzdur. Sivilcelerden cilt lekelerine, egzamadan mantarlara kadar birçok cilt sorununu ortadan kaldıran çay ağacı yağının kremi de bir o kadar faydalı. Peki bu faydalar neler? Çay ağacı yağı kremi ne işe yarar? Çay ağacı yağı kremi nasıl kullanılır? öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Antiseptik özelliğe sahip olan çay ağacı yağı özlü krem cildimizi virüs, bakteri ve mantar gibi hastalıklardan arındırıyor. Ayrıca, cildimizi besleyerek, ihtiyacı olan nemi almasına da yardımcı oluyor. Bunların yanı sıra cildimizi besleyerek, ihtiyacı olan nemi almasına yardımcı oluyor. Çay ağacı özüyle zenginleştirilen bu krem, şimdilerde pek çok marka tarafından piyasaya sürüldü. Özellikle Farmasi kozmetik markası tarafından üretilen bu kremler; ülkemizin yanı sıra dünya çapında yoğun bir ilgi görerek satış rekorları kırıyor. Dr. C. Tuna'nın piyasaya sürdüğü çay ağacı yağı kremi, besleyici ve onarıcı bir etki göstererek  yara ve yanıkların üzerine sürüldüğünde yara ve yanıkların hızlıca iyileşmesine yardımcı oluyor.

Çay ağacı yağının saça ve cilde faydaları nelerdir? Çay ağacı yağı kullanımıİLİŞKİLİ HABERÇay ağacı yağının saça ve cilde faydaları nelerdir? Çay ağacı yağı kullanımı

çay ağacı yağı kremi nasıl kullanılır

çay ağacı yağı kremi nasıl kullanılır

  • - Herkes tarafından bilinmeyen ancak sivilce kremlerinin içerisinde yer alan çay ağacı; sivilcelerin üzerine uygulandığında bakteri ve mikropları öldürerek iltihap kapmasını ortadan kaldırıyor. Düzenli bir şekilde kullanıldığında akne ve sivilcelerde gözle görülür şekilde iyileştiriyor.
  •  Alerjik durumlardan dolayı ortaya çıkan kaşıntı, şişme, kızarıklık ile ortaya çıkan egzama sorununda adeta mucize sonuçlar veriyor. Yani egzama hastalığı ile baş edenlerin mutlaka uzman doktorlar kontrolünde denemesi gereken doğal bir yöntemdir.

çay ağacı yağı kremi

çay ağacı yağı kremi

- Oje süren kadınların korkulu rüyası olan tırnak kalınlaşmasına adeta mucize gibi gelen bu krem, tırnak batmasının en yaygın nedenleri arasında bulunan tırnak mantarlarını ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte tırnak sararmasını, iltihaplanmasını ve şişmesini tedavi eden çay ağacı yağı kremi, tırnak diplerine yerleşen bakterileri temizleyerek nemlenmesine yardımcı oluyor. Tırnak sorunları ile karşı karşıya kaldığınızda mutlaka bu kremi kullanabilirsiniz.

çay ağacı yağı ne işe yarar

çay ağacı yağı ne işe yarar

Yaz aylarında ter kokusu sorunu ile karşılaşanların bu kokuyu önlemede yararlanabilirsiniz. 

- Bakteri ve mikrop kırıcı özelliği olan çay ağacı yağı kremi bu özelliği sayesinde cildi toksinlerden arındırıyor. Ölü hücreleri ciltten uzaklaştırarak, hem derinlemesine temizliyor hem de pürüzsüz olmasına yardımcı oluyor.

farması çay ağacı yağı kremi

farması çay ağacı yağı kremi

Cilt lekelerinden şikayetçi olanların mutlaka kullanması gereken bu krem, lekelerin kısa sürede rengini açarak cilt tonunun eşit olmasını sağlıyor. Aynı zamanda , cilt rengini bir kaç ton açmak isteyenlerin için ideal bir tercih olacaktır. Cildinizdeki lekeleri doğal bir şekilde tedavi etmek istiyorsanız bu kremden yararlanabilirsiniz.

ÇAY AĞACI YAĞI KREMİ NASIL KULLANILIR?

Çay ağacı yağının kremini cildinizin sorunlu olan bölgesine gün içerisinde bir kaç defa uygulamanız yeterli olacaktır. Ancak satın aldığınız kremin kullanma talimatlarını okuyarak uygulamaya başlamalısınız.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 18

Şerife 2 yıl önce

Vücut daki siğillere de ii geliyor mu çay ağacı yağı

oya 3 yıl önce

ben cildim için zigavus bitkisel cilt bakım ürünlerini kullanıyorum çok memnunum herkeze de tavsiye ederim

Toplam 1 beğeni

Hülya 3 yıl önce

Yıllardır kullanıyorum her evde olması gereken bir krem. Hatta sırf çay ağacı kremi sayesinde üye oldum farmasiye. Etrafımdaki herkese öneriyorum,egzema,mantar,siğil,sivilce,alerjik durumlar..HER EVE LAZIM!!!

Toplam 3 beğeni

Özgül Çiçek 1 yıl önce

Esimin elinde egzama var,hicbir krem çayagaci kremi kadar rahatlatmiyo,mucize kremimiz,cocuklar dustugunde morarmasin diye,yaraya,yaniga,böcek sinek isirigina herseye kullaniyoruz

Toplam 0 Beğeni

Songül 3 yıl önce

Elımdeki egzamaya iyi gelırmı acaba

Toplam 2 Beğeni

Gönül 3 yıl önce

Çayağacı kremi vede yağını yeni aldım bacaklarım ara ara kaşıntı yaşıyorum çok kötü bir kaşıntı acaba aldığım üründoğrumudur yoksa başka bir ürünnüzdenmi almalıyım lütfen yardımcı olurmusunız

Toplam 1 beğeni

Sinan 3 yıl önce

Kalçalarımda uzun zamandır sivilceler oluşuyordu. Bir kaç defa çay ağacı yağı kullandım, iyi geldi. Kredi görünce uygulamasıda kolay olur diye aldım, ama sivilcelerim hem arttı, hem de kabardı. Daha kötü oldu.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun