Sinoz markasının yeni ürünleri satışta! Peki Sinoz ürünleri gerçekten işe yarıyor mu?

Dermokozmetik ve bakım dünyasına leke kremi ile büyük bir giriş yapan Sinoz markasından yeni ürünler geldi. Gündüz ve gece kremi, arındırıcı tonik aynı zamanda yüz temizleme jelini raflara dizen Sinoz markasını mercek altına aldık. Çıkardığı tüm bu ürünler ne işe yarıyor ve nasıl kullanılır hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı haberimizin detaylarında...

Yaz- kış cildinizi korumak ve doğru bakımı yapmak istiyorsanız cildinize uygun bilinçli ürünler kullanmalısınız. Özellikle kış aylarında soğuk havanın etkisiyle kuruyan cildinize doğru bakımı yaparak hem pürüzsüz hem de parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu noktada doğru ürünü bulmak için internette arayış yaparken Sinoz ürünleriyle mutlaka karşılaşmışsınızdır. İlk olarak leke kremi ile adını duyuran Sinoz markasından yepyeni ürünler geldi. Cildin ihtiyacı olan nemi ve temizlenmesini sağlayan aloe vera ve salatalık özleriyle hazırlanmış yüz temizleme jeli aynı zamanda içerisindeki seramid ile dış etkenlere karşı koruyan muhteşem bir gündüz kremi ile cildinizi şımartmaya hazır mısınız? Gelin birlikte Sinoz markasının yeni çıkardığı ürünleri inceleyelim:

SİNOZ YÜZ YIKAMA JELİ:

Günlük yüz temizliği için en ideal içeriklere sahip olan bu jel, aloe vera ve salatalık özleri barındırıyor. Günlük yüz temizliğinizi yapmak için kullanacağınız bu yıkama jeli aynı zamanda "Provitamin B3" sayesinde ihtiyacınız olan nemi karşılıyor. Kokusu ve yumuşak kıvamıyla ilk kullanımda seveceğiniz Sinoz yüz yıkama jelini günde iki defa kullanabilirsiniz. Ancak herhangi bir alerjiniz olup olmadığını anlamak için öncelikle bileğinizde denemelisiniz.

Nasıl Kullanılır?

Jeli temiz olan avucunuza bir miktar alın. Su ile güzelce köpürtüp, tüm cildinize masaj yaparak uygulayın. Bol su ile durulayabilirsiniz. Bu adımda gözlerinizin kapalı olmasına özen göstermelisiniz.

SİNOZ ARINDIRICI TONİK:

Cildin siyah noktalardan, kötü havanın bıraktığı mikroplardan arınmasını sağlayan bu tonik, cildin nefes almasına yardımcı oluyor. Cildinize duru bir görünüm kazandıracak bu toniği gün içerisinde gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz. Hoş kokusu ve cildinizi yumuşak yapmasıyla çok beğeneceksiniz. 

Nasıl Kullanılır?

Bir miktar toniği pamuğa dökün. Dairesel hareketlerle yüzünüze uygulayın.

SİNOZ GÜNDÜZ VE GECE KREMİ:

Sinoz gündüz kremi, gün içerisinde cildin çevresel faktörlerden etkilenmesini önleyerek SPF15 sayesinde güneşin zararlı ışınlarından da koruyor. Yoğun nem desteği veren bu krem, gün boyu parlak ve bakımlı görünmesine yardımcı oluyor. 

Nasıl Kullanılır?

Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktarda yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Sinoz gece kremi ise; gece kullanımı için formüle edilen içeriği ile uykudayken de cildin ihtiyaçlarını karşılıyor. Yoğun besleyici, nemlendirici ve kırışıklık karşıtı olan Sinoz gece kremini cildinizi sıkılaştırmak için de kullanabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktar yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayınız. 

Sığla yağının cilde faydaları nelerdir? Sığla yağı cilde nasıl sürülür?

İLİŞKİLİ HABER

Sığla yağının cilde faydaları nelerdir? Sığla yağı cilde nasıl sürülür?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0